Τηλεθέαση: Η πρώτη μάχη της prime time

Τηλεθέαση: Η πρώτη μάχη της prime time Facebook Twitter
0

Χθες το βράδυ είχαμε ουσιαστικά την πρώτη μεγάλη μάχη της prime time για τη φετινή σεζόν καθώς ΑΝΤ1, Alpha και ΣΚΑΪ διεκδίκησαν τις πρωτιές με δύο σίριαλ και ένα ριάλιτι.

Το Greece's Next Top Model και τα σίριαλ Η Επιστροφή καιΤο Τατουάζ και κοντραρίστηκαν για την κορυφή.

Το επιτυχημένο από την περασμένη χρονιά Τατουάζ και το πολυσυζητημένο Greece's Next Top Model διατήρησαν τις εξαιρετικές τους επιδόσεις με το νέο σίριαλ του ΑΝΤ1 να μένει τρίτο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει το zappit.gr, το σίριαλ του Alpha έφτασε σε τέταρτο έως το 27,6%, ενώ το ριάλιτι του Star άγγιξε το 27,3%. Το νέο σίριαλ του ΑΝΤ1 δεν ξεπέρασε το 14%.

Η τηλεθέαση αναλυτικά:


ΓΕΝΙΚΟ

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 23,1%
GREECE'S NEXT TOP MODEL 17,2%
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 12,2%


ΔΥΝΑΜΙΚΟ

GREECE'S NEXT TOP MODEL 23,7%
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 21,5%
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 12,4%

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM