Τέλος εποχής και για το Nylon Magazine - Αναστέλλει την έντυπη έκδοσή του

Τέλος εποχής και για το Nylon Magazine - Αναστέλλει την έντυπη έκδοσή του Facebook Twitter
0
Τέλος εποχής και για το Nylon Magazine - Αναστέλλει την έντυπη έκδοσή του Facebook Twitter
Το τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού NYLON με εξώφυλλο την ηθοποιό Κίρστεν Ντανστ

Το τεύχος Οκτωβρίου θα είναι και το τελευταίο για την έντυπη έκδοση του δημοφιλούς περιοδικού μόδας Nylon Magazine, το οποίο σύμφωνα και με τον εκτελεστικό διευθυντή του, Marc Luzzatto περνά στην νέα του εποχή, «μια εποχή επανασχεδιασμού και περισυλλογής». Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το 12μελές μόνιμο συντακτικό προσωπικό του περιοδικού θα αποζημιωθεί για την «αφοσιωμένη εργασία του όλα τα προηγούμενα χρόνια» ή θα αφομοιωθεί στα νέα επιχειρηματικά σχέδια του ομίλου FashionIndie.com, που εξαγόρασε τη Nylon Holdings Inc πριν από 3 χρόνια. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, και όπως με πολλά περιοδικά και εφημερίδες έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, το Nylon ετοιμάζεται να περάσει στην αμιγώς ψηφιακή εποχή του, με ένα επαναστατικό site το οποίο θα εστιάζει στην προσέλκυση νεανικού γυναικείου κοινού και υπόσχεται κάτι καινοτόμο μέσω πολλών video και διαδραστικής κάλυψης της θεματολογίας μόδας. Γενικότερα, στόχος των επικεφαλής της νέας εποχής του ομίλου θα είναι να ελαχιστοποιηθούν οι ζημίες του προηγούμενου διαστήματος και να αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες που παρέχουν τα ψηφιακά μέσα στους ιδιοκτήτες τους. 

Με στοιχεία από το WWD.com

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

TV & Media / Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

Οι δημιουργοί της «Αστερομάτας» μοιράζονται τις σκέψεις τους για τη συμμετοχή τους στη Eurovision 2025, σχολιάζουν τον ελληνικό στίχο, μιλούν την Klavdia, και απαντούν στο κατά πόσο το τραγούδι έχει πολιτική χροιά
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

TV & Media / Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

Οι δημιουργοί της ταινίας δήλωσαν ότι ελπίζουν το τελικό αποτέλεσμα να τιμήσει το έργο και τη μνήμη της κινηματογραφίστριας Χάλινα Χάτσινς, η οποία σκοτώθηκε στο πλατό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων
LIFO NEWSROOM