«Τα νούμερα»: Το τρέιλερ της νέας μουσικής κωμωδίας του Φοίβου Δεληβοριά στην ΕΡΤ

«Τα νούμερα»: Το τρέιλερ της νέας μουσικής κωμωδίας του Φοίβου Δεληβοριά στην ΕΡΤ Facebook Twitter
0

Την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου αναμένεται η πρεμιέρα της νέας μουσικής κωμωδίας, «Τα νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά που θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός που έχει χαρακτηρίσει τη νέα σειρά ως μια «μουσική σουρεαλιστική κωμωδία» δίνει μια πρώτη «γεύση» του τι θα δούμε στη σειρά, καθώς κοινοποίησε το πρώτο μεγάλο τρέιλέρ της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για μια σειρά 24 επεισοδίων με σκηνοθέτη τον Γρηγόρη Καραντινάκη. Είναι μια μυθοπλασία στην οποία η πραγματικότητα νικιέται από τον σουρεαλισμό και το αντίστροφο μέσω της ιστορίας ενός μουσικού και του αλλοπρόσαλλου θιάσου του που προσπαθούν να αναβιώσουν στη σύγχρονη Αθήνα τη «Μάντρα» του Αττίκ.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM
Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Η διαφορά μπορεί να είναι σημαντική

TV & Media / Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Κι όμως, έχει διαφορά

Μια νέα αμερικάνικη έρευνα διαπιστώνει ότι η ακρόαση άρθρων και ειδήσεων –σε σύγκριση με την ανάγνωσή τους– συχνά περιορίζει την κατανόηση του περιεχομένου τους και ενισχύει τα ακραία και αρνητικά στοιχεία του.
LIFO NEWSROOM