Το Squid Game: The Challenge επιστρέφει - «Η προδοσία μπορεί να σου χαρίσει 4,56 εκατ. δολάρια»

Το Squid Game: The Challenge επιστρέφει - «Η προδοσία μπορεί να σου χαρίσει να σου χαρίσει 4,56 εκατ. δολάρια» Facebook Twitter
0

Η δεύτερη σεζόν του δημοφιλούς ριάλιτι που βασίζεται στη σειρά του Netflix, Squid Game, κυκλοφόρησε το πρώτο της trailer.

Οι δοκιμασίες που παρουσιάζονται στη δεύτερη σεζόν του Squid Game: The Challenge θα φανούν οικείες στους φαν της σειράς. Μεταξύ αυτών είναι η «κούρσα με έξι πόδια» (Six-Legged Pentathlon), καθώς και το ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι Mingle, όπου οι παίκτες πρέπει να τρέξουν για να γεμίσουν δωμάτια με προκαθορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Το σόου περιλαμβάνει επίσης νέες προκλήσεις και ανατροπές που δεν είχαν εμφανιστεί στη δεύτερη σεζόν.

Το ριάλιτι, που έχει προταθεί για Emmy, φέρνει 456 νέους διαγωνιζόμενους οι οποίοι θα δοκιμαστούν στο απόλυτο τεστ στρατηγικής, συμμαχιών και αντοχής, με έπαθλο 4,56 εκατομμύρια δολάρια που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή τους.

«Σε αυτό το παιχνίδι, η αφοσίωση μπορεί να σε πάει μακριά -αλλά η προδοσία μπορεί να σου χαρίσει 4,56 εκατομμύρια δολάρια», αναφέρεται στο επίσημο trailer του ριάλιτι, που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

»

Η νέα σεζόν θα αποτελείται από εννέα επεισόδια. Σε αντίθεση με τις περισσότερες παραγωγές του Netflix, δεν θα είναι διαθέσιμη για binge-watching, αλλά θα προβάλλεται τμηματικά. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 4 Νοεμβρίου, ενώ νέα επεισόδια θα κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα έως τις 18 Νοεμβρίου.

Το Squid Game: The Challenge υπογράφουν ως εκτελεστικοί παραγωγοί οι Nicola Brown και John Hay για την εταιρεία The Garden και οι Tim Harcourt, Anna Kidd, Stephen Lambert, Nick Walker, Nia Yemoh και Stephen Yemoh για τη Studio Lambert.

Στη σεζόν 2, 456 νέοι παίκτες θα αγωνιστούν για το έπαθλο των 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων «που θα αλλάξει τη ζωή τους», σχολιάζει η πλατφόρμα. «Αλλά αυτή τη φορά, τα στοιχήματα είναι υψηλότερα από ποτέ, με συγκλονιστικές ανατροπές και παιχνίδια που δεν έχουν ξαναπαίξει. Καθώς οι παίκτες αντιμετωπίζουν τον αποκλεισμό και την εξαπάτηση σε κάθε στροφή, πρέπει να αναρωτηθούν: "Γιατί να κάνεις φίλους... όταν μπορείς να κερδίσεις εκατομμύρια;"», συνεχίζει το Netflix στην επίσημη περιγραφή του για τη νέα σεζόν του «Squid Game: The Challenge».

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

TV & Media / «The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη, με την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου 2027
THE LIFO TEAM
Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM