«The Queen’s Gambit»: Η Anya Taylor-Joy φαντάζεται μια δεύτερη σεζόν της σειράς στο Netflix

«The Queen’s Gambit»: Η Anya Taylor-Joy φαντάζεται μια δεύτερη σεζόν της σειράς στο Netflix Facebook Twitter
EPA
0

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Neftlix, «The Queen's Gambit», Anya Taylor-Joy, δηλώνει θετική σε μια δεύτερη σεζόν ωστόσο, όπως διευκρινίζει, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει συζήτηση για κάτι τέτοιο.

«Είναι τόσο σουρεαλιστικό, αλλά ταυτόχρονα και υπέροχο που οι θεατές θέλουν μια δεύτερη σεζόν, γιατί στην πραγματικότητα εμείς δεν το σκεφτήκαμε ποτέ, δεν υπήρχε καμία επίσημη συζήτηση για αυτό», δήλωσε η Taylor-Joy σε συνέντευξή της.


Ωστόσο όπως εξήγησε η ίδια, «ποτέ μην λες ποτέ», ενώ στην ερώτηση για το πως φαντάζεται την συνέχεια της σειράς, η Anya Taylor-Joy είπε ότι τώρα που η Harmon Beth έχει βρει μια πορεία στην ζωή της και κατάφερε να κρατηθεί μακριά από τις εξαρτήσεις της, θα ήθελε να την δει να γίνεται μητέρα.

Όσον αφορά στο πώς το Queen's Gambit κατάφερε να καθηλώσει τόσο ευρύ κοινό, η Taylor-Joy υποστήριξε ότι: «Υπάρχει κάτι που μαγικό σε έναν χαρακτήρα του οποίου ο μεγαλύτερος εχθρός του είναι ο ίδιος. Νομίζω ότι όλοι μας τώρα που είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι μας, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον εαυτό μας. Όταν είσαι κλεισμένος στο σπίτι, δεν υπάρχει χώρος για να ξεφύγεις από τον εαυτό σου. Την ίδια ώρα, η σειρά έχει επίσης ένα υπέροχο μήνυμα: Ακόμα και αν είστε υπέροχοι, χρειάζεστε βοήθεια».


Η σειρά παίζεται με μεγάλη επιτυχία στο Netflix. Τις πρώτες 28 μέρες προβολής της σειράς, ήδη 62 εκατομμύρια θεατές την επέλεξαν, καθιστώντας το «The Queen's Gambit» την μεγαλύτερη επιτυχία της πλατφόρμας στην κατηγορία μίνι σειρές.

 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

TV & Media / «The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη, με την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου 2027
THE LIFO TEAM
Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM