ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Facebook Twitter
0

Ο Πειραιώς Σεραφείμ μιλώντας στο ΜΕΓΚΑ υποστήριξε ότι η οικονομική κρίση είναι μια εβραϊκή συνομωσία και αμφισβήτησε το Ολοκαύτωμα, προκαλώντας διεθνείς αντιδράσεις αλλά και την καταδίκη των δηλώσεων από την Αρχιεπισκοπή Αμερικής. (Είναι ο ίδιος που έστειλε επιστολή στην βασίλισσα Ελισάβετ, ζητώντας να  αποδοκιμάσει τον Ελτον Τζον,για τις δηλώσεις του περί  Χριστού).

Προσπερνώντας το γεγονός ότι η εφημερίδα του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου που έχει μια "αδυναμία" σε θέματα εκκλησίας  χτυπάει την "καμπάνα" της εθνικής αφύπνισης, στεκόμαστε στον τίτλο: Γιατί "Γιώργος Π"? Η πρώτη σκέψη που κάνει κανείς είναι πως για λόγους χώρου, μπήκε στην πρώτη σελίδα μόνο το αρχικό γράμμα του επωνύμου .Διαβάζοντας όμως στη συνέχεια το άρθρο, διαπιστώνει  ότι  ο Πρωθυπουργός  αναφέρεται και πάλι ως Γιώργος Π ενώ π. χ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που έκανε τις δηλώσεις, ως Γ. Πεταλωτής. Είναι μια νέα οπτική πάνω στο πρωθυπουργικό όνομα. Μέχρι τώρα ήταν ο «Γιώργος», ο «Παπανδρέου» ,ο «Γιώργος Παπανδρέου» και ο «Γιωργάκης¨. Χάρη στον Γρηγόρη Μ. ο Πρωθυπουργός θυμίζει μέλος των Στέρεο Νόβα.

Οι δηλώσεις Σεραφείμ στο ΜΕΓΚΑ όπως αναρτήθηκαν από "ελληνόψυχο" στο youtube (στο 9.57 η «Παγκόσμια συνομωσία»)

Και η συνέχεια:

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν πείθει μια τηλεόραση που ασκεί κριτική στην (όποια) εξουσία;

Οπτική Γωνία / Γιατί δεν πείθει μια τηλεόραση που ασκεί κριτική στην (όποια) εξουσία

Πολλοί κατηγορήθηκαν ότι βγήκαν με το «αριστερόμετρο» στο χέρι για να κρίνουν τις –φαινομενικά- δικαιολογημένες εκρήξεις Κανάκη, Λιάγκα και άλλων τηλεοπτικών αστέρων, όμως ξέχασαν μερικά βασικά.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ