Η παρουσιάστρια του Power of Love, Μαρία Μπακοδήμου αποχαιρέτησε, μέσα από τον τηλεοπτικό φακό, τον νικητή του παιχνιδιού Πάνο Ζάρλα που σκοτώθηκε στις 31 Μαΐου σε τροχαίο δυστύχημα, ανήμερα των γενεθλίων του. 

 

Αν και μόλις έγινε γνωστή η τραγική είδηση, στις 31 Μαΐου, η Μαρία Μπακοδήμου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το επεισόδιο που προβλήθηκε εκείνη την ημέρα είχε γυριστεί αρκετά 24ωρα νωρίτερα και έτσι η παρουσιάστρια δεν είχε την δυνατότητα να μιλήσει για τον θάνατο του Ζάρλα μέσα από την εκπομπή.

 

Η παραγωγή είχε φροντίσει τότε να προσθέσει ένα μικρό, εισαγωγικό βίντεο για τον 28χρονο αλλά στο σημερινό επεισόδιο, που γυρίστηκε μια μέρα μετά το θανατηφόρο τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού, η παρουσιάστρια είπε το δικό της «αντίο» στον Πάνο Ζάρλα. 

 

«Ήρθα εδώ για να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που αγαπήσαμε. Τα γυρίσματά μας γίνονται μέρες πριν, σήμερα είναι η επόμενη μέρα του χαμού του Πάνου Ζάρλα. Τον Πάνο τον αγαπήσαμε μέσα από αυτό το σπίτι που ήταν ο "δήμαρχός" του, τον ζήσαμε μισό χρόνο», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

 

«Μας έδωσε το φως του, την καλή του ενέργεια, την καλοσύνη του... Είναι ένα παιδί που αγαπήσαμε και μας συγκλόνισε όλους ο χαμός του, όταν το μάθαμε χθες. Όλοι οι άνθρωποι που δούλεψαν μαζί του στο Power of Love, όλοι οι φίλοι του, όλοι οι συνεργάτες έχουμε να του πούμε ένα μεγάλο αντίο. Δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε κάτι στην οικογένειά του, αν φτάνουν τα θερμά συλλυπητήρια για τη μάνα του και για όλους όσοι τον αγάπησαν. Αντίο Πάνο!», κατέληξε, εμφανώς συγκινημένη, η παρουσιάστρια.

 

 

Στις δύο τα ξημερώματα της 31ης Μαΐου, ο 28χρονος οδηγούσε τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού, όταν έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα με μεγάλη ταχύτητα. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος και βύθισε σε βαρύ πένθος της οικογένειά του και τους φίλους του. Τραγική ειρωνεία είναι πως εκείνη την ημέρα θα γιόρταζε τα γενέθλιά του και οι λογαριασμοί του στα social media είχαν γεμίσει από μηνύματα με ευχές.