Πλήρωσε την πρώτη δόση ο ΑΝΤ1

Πλήρωσε την πρώτη δόση ο ΑΝΤ1 Facebook Twitter
0

Πριν από λίγη ώρα, το επιχειρηματικό σχήμα του ομίλου ΑΝΤ1 κατέθεσε όλα τα σχετικά παραστατικά και την επιταγή, ύψους περίπου 25,3 εκατ. ευρώ στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Το ποσό αυτό αντιστοιχεί στην πρώτη δόση του τιμήματος για την αδειοδότησή του.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα εκπνέει η προθεσμία για την καταβολή της πρώτης από τις τρεις δόσεις που υποχρεούνται να πληρώσουν οι προσωρινοί υπερθεματιστές του διαγωνισμού για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας πανελλαδικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου.

Από τους προσωρινούς υπερθεματιστές δεν έχει πληρώσει την πρώτη δόση μόνο το σχήμα Καλογρίτσα, το οποίο θα πρέπει μέχρι το απόγευμα να καταβάλει 17.533.333,34 ευρώ (από τα 52,6 εκατ. ευρώ της δικής του προσφοράς).

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο κακός χειρουργός» του οποίου οι πρακτικές κόστισαν ζωές γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix

TV & Media / Πάολο Μακιαρίνι: Ο βίος, η πολιτεία και τα εγκλήματα του «κακού χειρουργού» στο Netflix

Με τις λέξεις «νυστέρια, έρωτες και ψέματα» το Netflix περιγράφει το αντικείμενο της νέας σειράς ντοκιμαντέρ για τον άνθρωπο που σκότωσε ασθενείς του, χωρίς ενοχές και μετά εξαφανίστηκέ - Πού βρίσκεται σήμερα
NEWSROOM
The Crown: Το παρασκήνιο πίσω από την «ανάρμοστη» εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

TV & Media / The Crown: Το παρασκήνιο πίσω από την «ανάρμοστη» εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

Λόγω του σχετικού επεισοδίου της τηλεοπτικής σειράς, βλέπουν το φως λεπτομέρειες για το πώς η σημερινή πριγκίπισσα της Ουαλίας σκηνοθέτησε το να έρθει πιο κοντά στον πρίγκιπα Ουίλιαμ
NEWSROOM