Κερδίστε 1 βραδιά στο Vouliagmeni Suites!

Κερδίστε 1 βραδιά στο Vouliagmeni Suites! Facebook Twitter
0

Τo λαμπερό  Vouliagmeni Suites στο απόλυτο προάστιο της αθηναικής ελίτ, τη Βουλιαγμένη, υπόσχεται… suite dreams σε όσους ονειρεύονται μία αξέχαστη ρομαντική εμπειρία σε έναν κόσμο πολυτέλειας και ευεξίας και σας υποδέχεται με μοναδικές προσφορές για τον μήνα Φεβρουάριο και πακέτα διαμονής με δείπνο για την ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου. Το Vouliagmeni Suites είναι ένα μοναδικό συγκρότημα 35 διαμερισμάτων με όλα τα χαρακτηριστικά του ιδανικού beach house και φόντο τα κρυστάλλινα νερά του Σαρωνικού.

Η ηρεμία και η ομορφιά του φυσικού τοπίου, θα σας μαγέψουν. Οι εσωτερικοί χώροι, πολύχρωμοι και ζωντανοί με έργα Tέχνης σε κάθε γωνιά αυτού του μικρού κομψοτεχνήματος, θα σας κλέψουν την καρδιά.  Οι σουίτες θα σας κερδίσουν με την cosy ατμόσφαιρα, το μοντέρνο design, τα facilities και τον υπερσύγχονο εξοπλισμό τους ( όπως οπτικοακουστικά συστήματα και DVD player Bang & Olufsen) ενώ οι καμπίνες υδρομασάζ προσφέρουν στιγμές τόνωσης και ευεξίας.Τέλος, αφεθείτε στη γευστική εμπειρία του εστιατορίου Adam & Eve και στις εκλεπτυσμένες ελληνικές γεύσεις που ετοιμάζονται με αγνά προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας από τη φάρμα Agreco στο Ρέθυμνο. Τηλ: 210 8964901 www.classicalhotels.com  www.grecotel.com

Αποκλειστικά για τους αναγνώστες της Lifo προσφέρουμε για την ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου, έπειτα από κλήρωση σε ένα τυχερό ζευγάρι:

1 διανυκτέρευση στο Vouliagmeni Suites σε σουίτα με πλούσιο πρωϊνό & 1 ρομαντικό δείπνο (εξαιρούνται τα ποτά) για 2 άτομα στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου (η διανυκτέρευση και το δείπνο ισχύουν για τις 14/02/2012)»

Στείλτε e-mail, με το ονοματεπώνυμό σας στο [email protected] και μπείτε στην κλήρωση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ ΑΛΕΚΟΣ ΦΑΣΙΑΝΟΣ

TV & Media / Βικτώρια Φασιανού: «Ο Αλέκος Φασιάνος έβλεπε μεσημεριανά και έκοβε περιοδικά για να ζωγραφίζει φιγούρες»

«Είχε ένα τρομερό πνεύμα, προσπαθούσα να κερδίσω χρόνο μαζί του γιατί η καθημερινότητά του ήταν μέσα στο εργαστήριο και ήταν όλη του η ζωή» είπε για τον πατέρα της
THE LIFO TEAM
Γιώργος Βότσης: «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Οι Αθηναίοι / Γιώργος Βότσης (1938-2026): «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Για τις Αρχές ήταν «τρομοκράτης» και «αρχηγός» της 17Ν, ενώ για την Αριστερά «προβοκάτορας». Δηλώνει αντιστασιακός εκ φύσεως και πιστεύει ότι η «Ελευθεροτυπία» της δικής του εποχής δεν μπορεί να ξαναβγεί. Ο θρυλικός δημοσιογράφος που απεβίωσε σήμερα αφηγήθηκε την πολυτάραχη ζωή του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ