Η Αριάννα Χάφινγκτον ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την Huffington Post

Η Αριάννα Χάφινγκτον ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την Huffington Post Facebook Twitter
0

Η Arianna Huffington, που βοήθησε να ιδρυθεί η Huffington Post το 2005, αποχωρεί από τον όμιλο και την θέση της ως διευθύντρια σύνταξης στην έντυπη έκδοση για να  επικεντρωθεί σε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα που ξεκίνησε, τη νεοφυή εταιρεία Thrive Global που παρέχει υπηρεσίες ευεξίας.

Η Thrive Global, που θα παρέχει υπηρεσίες σε άλλες εταιρείες με στόχο τη βελτίωση της υγείας των εργαζομένων τους, ολοκλήρωσε πρόσφατα μια καμπάνια για τη χρηματοδότησή της, ενόψει της έναρξης της λειτουργίας της, το φθινόπωρο.

"Πίστευα πραγματικά πως θα μπορούσα να διευθύνων την HuffPost και παράλληλα να χτίζω την Thrive Global" ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε σημείωμά της προς τους εργαζομένους. "Ωστόσο κατάλαβα πως αυτό ήταν μια ψευδαίσθηση καθώς η Thrive γινόταν από ιδέα πραγματικότητα, με επενδυτές, προσωπικό και γραφεία" προσθέτει. Όπως διευκρίνισε, στο συμβόλαιό της περιλαμβανόταν και μια παράγραφος που προέβλεπε την δυνατότητα ίδρυσης νέας επιχείρησης. "Υπήρξε μια πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά σε μεγάλο βαθμό αναπόφευκτη, δεδομένης της δέσμευσής μου στο χτίσιμο της Thrive" σημείωσε η συνιδρύτρια της Huffington Post.

Την αποχώρησή της επιβεβαίωσε και μέσω Twitter. "Πίστευα ότι η HuffPost θα ήταν το τελευταίο έργο μου. Όμως αποφάσισα να παραιτηθώ από την αρχισυνταξία της για να διευθύνω το νέο εγχείρημα μου, τη Thrive Global", ανέφερε σε ανάρτησή της. 

Η Arianna Huffington έχει εκδόσει αρκετά βιβλία σχετικά με την υγεία και την ευεξία, όπως τα "Thrive" και "The Sleep Revolution" και είναι θερμή υποστηρίκτρια "ενός καλού βραδινού ύπνου". Κατά τα καιρούς τα εκτός δουλειάς της ενδιαφέροντα έχουν προκαλέσει αρκετά σχόλια σχετικά με το κατά πόσον εκμεταλλευόταν την θέση της για προσωπικό της όφελος και για να προωθήσει τις δουλειές της. Τον Απρίλιο μπήκε και στον όμιλο της Uber- μια κίνηση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους κόλπους της HuffPost.

Η Huffington Post ανήκει στη Verizon Communications μέσω της AOL, η οποία αγόρασε τον φιλελεύθερο αμερικανικό ειδησεογραφικό ιστότοπο τον Φεβρουάριο του 2011 έναντι του ποσού των 315 εκατομμυρίων δολαρίων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανθή Βούλγαρη: «Είναι σοβαρό» - Θα κινηθεί νομικά για επεξεργασμένες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με το παιδί της

TV & Media / Ανθή Βούλγαρη: «Είναι σοβαρό» - Θα κινηθεί νομικά για επεξεργασμένες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με το παιδί της

«Φαντάσου τι μπορεί να είχε γίνει αν είχα δείξει το πρόσωπο του μωρού, τι θα γινόταν και που θα μπορούσε να παίξει» ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφος
THE LIFO TEAM
Eurovision 2026: «Δεν έχει θέση στο ράφι μου» - To Nemo επιστρέφει το τρόπαιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το Ισραήλ

TV & Media / Eurovision 2026: «Δεν έχει θέση στο ράφι μου» - To Nemo επιστρέφει το τρόπαιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το Ισραήλ

Το βίντεο και η ανάρτηση του νικητή της Eurovision 2024, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της EBU να επιτρέψει στο Ισραήλ να συμμετάσχει στον διαγωνισμό του 2026
THE LIFO TEAM