H Vogue αποθεώνει το στιλ της Τζολί στο Μέγαρο Μαξίμου

H Vogue αποθεώνει το στιλ της Τζολί στο Μέγαρο Μαξίμου Facebook Twitter
7

H Vogue αποθεώνει το στιλ της Τζολί στο Μέγαρο Μαξίμου Facebook Twitter
Και όμως, η Vogue βρήκε το θέμα της από όλο το χαμό με τη Τζολί στην Αθήνα: Tα μποτάκια!

 

"Το μποτάκι επέστρεψε!" σχολιάζει η Vogue σε ένα άρθρο μνεία στα παπούτσια που φόρεσε χθες η Αντζελίνα Τζολί κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Μέγαρο Μαξίμου για να συναντήσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με την Vogue, η συγκεκριμένη εμφάνιση της Τζολί είναι σαν να σφραγίζει την επιστροφή αυτού του αξεσουάρ στην μόδα, για την οποία βέβαια έχει ήδη υπάρχει ένας "πρόλογος" στις πασαρέλες των Altuzarra, Marc Jacobs, Vetements και Yeezy στις φθινοπωρινές κολεξιόν, που το συνδυάζουν από ρούχα σε γραμμή '70s μέχρι έντονα φλοράλ.

Η αδυναμία της Τζολί στα μαύρα αξεσουάρ είναι βέβαια από καιρό διαπιστωμένη, είτε πρόκειται για Everlane loafers είτε για μποτάκια Jimmy Choo είτε για αυτά που φορούσε χθες στο Μαξίμου, που αποτελούν -σύμφωνα με την Vogue- την ιδανική μετάβαση προς την άνοιξη. 

H Vogue αποθεώνει το στιλ της Τζολί στο Μέγαρο Μαξίμου Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
H Vogue αποθεώνει το στιλ της Τζολί στο Μέγαρο Μαξίμου Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
H Vogue αποθεώνει το στιλ της Τζολί στο Μέγαρο Μαξίμου Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
TV & Media
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

TV & Media / Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Το Bring Me the Beauties: A Model Cult αφηγείται την ιστορία του Χόιτ Ρίτσαρντς, ενός από τα πρώτα male supermodels των ’80s, που έζησε για χρόνια μέσα στην αίρεση Eternal Values.
THE LIFO TEAM
Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
"«Αποκρουστική» και «καρακιτσαριό», χαρακτήρισε την χθεσινή εικόνα της επίσκεψης της Αντζελίνα Τζολί στο Μαξίμου, η πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Φωτεινή Πιπιλή."Δεν πάει να λένε. Αφού η Πιπιλή έχει άλλη άποψη τέλος. Έσωσε τον τόπο θα σώσει και το στιλ η Φωτεινή.