Φάρμα- Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Πότε κάνει πρεμιέρα

Φάρμα: Πότε κάνει πρεμιέρα με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο Facebook Twitter
Φωτ.: Star
0

Η «Φάρμα», με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, κάνει πρεμιέρα στο Star τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00. 

Στο trailer της πρεμιέρας του ριάλιτι επιβίωσης «Φάρμα», ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι αποφασισμένος να αναμετρηθεί με την ελληνική ύπαιθρο και να την κατακτήσει από τη θέση του παρουσιαστεί, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και οι συμμετέχοντες. 

Στη «Φάρμα», ο κάθε παίκτης αναμετριέται με τον εαυτό του, αλλά είναι απαραίτητο να αναμετρηθεί και με τους γύρω του. Μόνο έτσι θα κερδίσουν τις παροχές και τα έπαθλα, που θα κάνουν τη ζωή στην ύπαιθρο, ευκολότερη.

Κάθε εβδομάδα κάποιος θα αποχωρεί. Η συνολική στρατηγική, που θα επιλέξει κάθε παίκτης κατά την παραμονή του στη «Φάρμα», αλλά κυρίως η θέληση και η προσαρμοστικότητα του, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή, ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ. 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2026: Επιστολή του BDS στους υποψηφίους του Sing for Greece για μποϊκοτάζ του διαγωνισμού

TV & Media / Eurovision 2026: Επιστολή του BDS στους υποψηφίους του Sing for Greece για μποϊκοτάζ του διαγωνισμού

Η οργάνωση απευθύνει έκκληση προς τους συμμετέχοντες να αποχωρήσουν από τον διαγωνισμό ή αν διακριθούν, να μην αναλάβουν την εκπροσώπηση της χώρας στον μουσικό διαγωνισμό
THE LIFO TEAM
Eurovision 2026: Φαβορί για τη νίκη στον εθνικό τελικό ο Akylas - Σαρώνει στα στοιχήματα

TV & Media / Eurovision 2026: Φαβορί για τη νίκη στον εθνικό τελικό ο Akylas - Σαρώνει στα στοιχήματα

Η εκρηκτική πορεία του «Ferto» σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει αγγίξει τις 1.400.000 προβολές στο YouTube, αποτυπώνεται πλέον ξεκάθαρα και στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών
THE LIFO TEAM