Eurovision 2025 - Klavdia: «Θα σας είμαι αιώνια ευγνώμων για ό,τι έζησα»

Eurovision 2025 - Klavdia: «Θα σας είμαι αιώνια ευγνώμων για ό,τι έζησα» Facebook Twitter
Φωτ. Klavdia στη Eurovision 2025 / Instagram
0

Την πρώτη ανάρτησή της μετά το τέλος της Eurovision 2025, έκανε στα social media η Klavdia.

Η Klavdia μετά την επιστροφή της από τη Βασιλεία αλλά και την κατάκτηση της 6ης θέσης στη Eurovision 2025, προχώρησε σε μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα μοιράστηκε με τους ακόλουθους της διάφορα στιγμιότυπα από το «ταξίδι» της στη Eurovision 2025, ευχαριστώντας τους συνεργάτες που ήταν δίπλα της, αλλά και τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη όλο αυτό το διάστημα.

«Το ταξίδι της Eurovision τελείωσε εδώ, αλλά ξεκινάει ένα άλλο όμορφο ταξίδι γεμάτο ωραία πράγματα και πολλή μουσική», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Η πρώτη ανάρτηση της Klavdia μετά τη Eurovision 2025

«Mια τεράστια αγκαλιά, ένα τεράστιο φιλί και ένα ακόμα πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για όλα αυτά που ζήσαμε. Δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Αυτόν τον χρόνο πραγματοποίησα δύο από τα μεγαλύτερα μου όνειρα. Το ένα ήταν να εκπροσωπήσω την χώρα μου στη Eurovision και το δεύτερο και σημαντικότερο από όλα ήταν να κερδίσω την αγάπη και την υποστήριξη σας», ανέφερε αρχικά η Klavdia.

«Μακάρι να μπορούσα να σας ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά για τα τόσα συγκινητικά λόγια που μου γράφετε τα οποία με κάνουν να συγκινούμαι κάθε μέρα που τα διαβάζω. Ζω ένα όνειρο και το οφείλω σε εσάς και φυσικά στη καταπληκτική ομάδα που είχα δίπλα μου. Στην οικογένεια μου που ήταν πάντα δίπλα μου σε όλα @arcade.music @panik_entertainment_group , στη φανταστική @ertofficial που με την υποστήριξη της όλα δούλεψαν όπως έπρεπε», συνέχισε.

«Στον υπερταλαντούχο, ευλογημένο, γλυκύτατο Φωκά μου @fokasevagelinos που χωρίς αυτόν δεν ξέρω τι θα έκανα.  Στον Χρήστο μου που με την ενέργεια του και την θετική του αύρα τα αντιμετωπίσαμε όλα @christosn. Στους eurobesties μου που καταφέραμε μια τόσο δύσκολη εμπειρία να την κάνουμε μια χαρούμενη εκδρομή. Το ταξίδι της Eurovision τελείωσε εδώ, αλλά ξεκινάει ένα άλλο όμορφο ταξίδι γεμάτο ωραία πράγματα και πολλή μουσική. Θα σας είμαι αιώνια ευγνώμων για ό,τι έζησα», κατέληξε.

 
TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

TV & Media / «Φτάνει πια η βλακεία»: Για αυτό το τραγούδι έγραφαν πως Φοίβος και Βανδή είναι σατανιστές

Όταν κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο τραγούδι, είχε βγει ένα περιοδικό που είχε πρωτοσέλιδο τον Φοίβο και τη Δέσποινα Βανδή, ισχυριζόμενο πως «εάν το βάλεις ανάποδα, είναι ύμνος στον σατανά»
THE LIFO TEAM
Eurovision 2026: Επιστολή του BDS στους υποψηφίους του Sing for Greece για μποϊκοτάζ του διαγωνισμού

TV & Media / Eurovision 2026: Επιστολή του BDS στους υποψηφίους του Sing for Greece για μποϊκοτάζ του διαγωνισμού

Η οργάνωση απευθύνει έκκληση προς τους συμμετέχοντες να αποχωρήσουν από τον διαγωνισμό ή αν διακριθούν, να μην αναλάβουν την εκπροσώπηση της χώρας στον μουσικό διαγωνισμό
THE LIFO TEAM
Eurovision 2026: Φαβορί για τη νίκη στον εθνικό τελικό ο Akylas - Σαρώνει στα στοιχήματα

TV & Media / Eurovision 2026: Φαβορί για τη νίκη στον εθνικό τελικό ο Akylas - Σαρώνει στα στοιχήματα

Η εκρηκτική πορεία του «Ferto» σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει αγγίξει τις 1.400.000 προβολές στο YouTube, αποτυπώνεται πλέον ξεκάθαρα και στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών
THE LIFO TEAM
«Αυτό που είπε είναι σαχλαμάρα»: Το σχόλιο του Μίλτου Πασχαλίδη για τις δηλώσεις Καρυστιανού περί άμβλωσης

TV & Media / «Αυτό που είπε είναι σαχλαμάρα»: Το σχόλιο του Μίλτου Πασχαλίδη για τις δηλώσεις Καρυστιανού περί άμβλωσης

«Της είχε και έχει συμπάθεια όλος ο κόσμος γιατί έχασε το παιδί της και θέλουμε να δικαιωθεί με κάθε τρόπο ο αγώνας της. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνούμε και με ό,τι λέει» εξήγησε ο γνωστός τραγουδοποιός
THE LIFO TEAM