Eurovision 2025: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πρόβα της Klavdia

Eurovision 2025: Η Klavdia στον βράχο - Οι πρώτες φωτογραφίες από την πρόβα Facebook Twitter
Η Klavdia στην 1η πρόβα της για τη Eurovision 2025 / Φωτ.: Credits: EBU \ Sarah Louise Bennett
0

Οι πρώτες φωτογραφίες από την 1ηπρώτη πρόβα της Ελλάδας στην Eurovision 2025 δημοσιεύτηκαν.

Η ΕΡΤ δημοσίευσε στιγμιότυπα από την πρόβα, που δείχνουν την Klavdia να τραγουδά επάνω σε έναν βράχο στη σκηνή. 

Η Klavdia ξεκινάει την παρουσία της στη σκηνή της Eurovision πάνω σε μία προβλήτα. Η κίνησή της, καθώς κατευθύνεται προς έναν βράχο, συμβολίζει την πύρινη διαδρομή κάθε ανθρώπου προς το Φως. Η παρουσία δεύτερου ατόμου, σε συνδυασμό με την κίνηση του σκηνικού, υποδηλώνουν τον αποχωρισμό για τον οποίο μιλάει η «Αστερομάτα», σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΕΡΤ.

Η Klavdia φοράει ένα μακρύ, μαύρο φόρεμα, με λάμψεις μπλε της νύχτας που έχει ένας ουρανός. Την ενδυματολογική εμφάνιση έχουν επιμεληθεί οι fashion designers Deux Hommes, συνδυάζοντας στοιχεία της παράδοσης σε μία σύγχρονη απόδοση.

Η περιγραφή της πρώτης πρόβας της Ελλάδας από την επίσημη Διοργάνωση στο Reddit περιλαμβάνει εγκωμιαστικά σχόλια για τα πλάνα των καμερών, των LED walls μ’ ένα φλεγόμενο δέντρο, καθώς και των φωτισμών. Ξεχωριστή αναφορά γίνεται στη φωνητική απόδοση από την Klavdia που καταφέρνει να μεταδώσει το νόημα της «Αστερομάτας» ακόμη και σε όσους δεν γνωρίζουν ελληνικά.

Η δεύτερη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Μαΐου, μία εβδομάδα πριν από την εμφάνιση της Ελλάδας στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision.

Eurovision 2025: Η Klavdia στον βράχο - Οι πρώτες φωτογραφίες από την πρόβα Facebook Twitter
Η 1η πρόβα της Klavdia για τη Eurovision 2025 / Φωτ.: Credits: EBU \ Sarah Louise Bennett
Eurovision 2025: Η Klavdia στον βράχο - Οι πρώτες φωτογραφίες από την πρόβα Facebook Twitter
Η η πρόβα της «Αστερομάτας» στη Eurovision 2025 / Φωτ.: Credits: EBU \ Sarah Louise Bennett

Eurovision 2025: Τα στοιχήματα μετά την πρώτη πρόβα για Ελλάδα και Κύπρο

Η 1η πρόβα τόσο της Κύπρου με τον Theo Evan και το «Shh» όσο και της Ελλάδας, διαμόρφωσαν τις θέσεις των δύο αποστολώνμ στους στοιχηματικούς πίνακες, όπως τους εμφανίζει η ιστοσελίδα eurovisionworld.com.

Της πρώτης 10άδας ηγούνται σταθερά

  1. Σουηδία
  2. Αυστρία
  3. Γαλλία
  4. Ολλανδία
  5. Ισραήλ
  6. Φινλανδία
  7. Βέλγιο
  8. Τσεχία
  9. Εσθονία
  10. Αλβανία

Η Κύπρος σημείωσε άνοδο και πλέον βρίσκεται μια «ανάσα» πριν τη 10άδα, στην 11η θέση. Η Ελλάδα φαίνεται να σημείωσε πτώση και να βρέθηκε μία ημέρα μετά την πρόβα στην 21η θέση. Ο Theo Evan που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το τραγούδι «Shh» στη Eurovision στη Βασιλεία ολοκλήρωσε την πρώτη του πρόβα μια ημέρα πριν την Klavdia και δημοσιεύτηκαν εικόνες από τη σκηνική του παρουσία, μέσω Instagram.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM
«Σκηνοθετικά πρόχειρη, δραματουργικά παιδαριώδης, ρητορικά καφενειακή»: Μια κριτική για τον «Καποδίστρια» που λογοκρίθηκε - Μικροπράγματα

TV & Media / «Σκηνοθετικά πρόχειρη, δραματουργικά παιδαριώδης, ρητορικά καφενειακή»: Μια κριτική για τον «Καποδίστρια» που λογοκρίθηκε - Μικροπράγματα

«Δεδομένου ότι πρόκειται για ταινία του Σμαραγδή, η ελληνική ανωτερότητα δε θα μπορούσε να μην τονίζεται με κάθε δυνατή -και καταγέλαστη- αφορμή»
THE LIFO TEAM