#EUmemes: Mία εναλλακτική σειρά στο YouΤube που μιλάει στη γλώσσα των νέων Ευρωπαίων πολιτών

#EUmemes: Mία εναλλακτική σειρά στο YouΤube που μιλάει στη γλώσσα των νέων Ευρωπαίων πολιτών Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα παρουσιάζει τα #EUmemes, μία εναλλακτική και πρωτότυπη σειρά στο YouTube για τις πολιτικές και τα προγράμματα της Ε.Ε. που μιλάει στη γλώσσα των νέων Ευρωπαίων πολιτών.

 

Περισσότερα από 30 χρόνια έχουν περάσει από το περίφημο πρώτο «Πακέτο Ντελόρ», με το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκίνησε να χρηματοδοτεί τα λιγότερο αναπτυγμένα κράτη μέλη για να υλοποιήσουν επενδύσεις που θα βελτιώσουν τις υποδομές τους, θα αυξήσουν την απασχόληση και θα εκσυγχρονίσουν την δημόσια διοίκηση με τελικό στόχο να μειωθεί το εισοδηματικό χάσμα μεταξύ των χωρών της ΕΕ.


Στη σημερινή του μορφή το Εταιρικό Σύμφωνο για το Πλαίσιο Ανάπτυξης, το γνωστό σε όλους μας ΕΣΠΑ, προβλέπει για τη χώρα μας περίπου 21 δισ. ευρώ κοινοτικών πόρων για τη περίοδο 2021 – 2027. Σε μία περίοδο μεγάλων αλλαγών και την Ευρώπη και τον κόσμο, το νέο ΕΣΠΑ έρχεται να συμβάλει καθοριστικά στη μετάβαση της Ελλάδας στην ψηφιακή εποχή, με έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη, στην αύξηση των επενδύσεων στην πραγματική οικονομία και τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής.


ΕΣΠΑ δεν σημαίνει μόνο επενδύσεις στις υποδομές. Το ΕΣΠΑ είναι εδώ για να στηρίξει:

  • Την υγιή επιχειρηματικότητα και την καινοτομική ικανότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
  • Την πρόσβαση των επιχειρήσεων στη χρηματοδότηση
  • Τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας
  • Την εφαρμογή καθοριστικών παρεμβάσεων για την κλιματική αλλαγή, την καθαρή ενέργεια και την προστασία του περιβάλλοντος
  • Την κυκλική οικονομία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας

Στην εθνική προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο, η Ελλάδα δεν είναι μόνη.


Μπορείτε να δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς #EUMemes εδώ.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

TV & Media / Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

Η νέα σειρά του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου, όμως η καμπάνια της έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με επικριτές να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι εξωραΐζει την εικόνα του Ισραήλ μέσα στη συγκυρία του πολέμου στη Γάζα.
THE LIFO TEAM