Επανακυκλοφορεί η ελληνική Vogue

Επανακυκλοφορεί η ελληνική Vogue Facebook Twitter
1

Η Vogue, ένας από τους μεγαλύτερους ξένους τίτλους στα γυναικεία περιοδικά, σύμφωνα με πληροφορίες του LIFO.gr θα επιστρέψει στα ελληνικά περίπτερα μέσα στον προσεχή Σεπτέμβριο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ελληνική έκδοση του κορυφαίου τίτλου, αναμένεται να κυκλοφορήσει ως ένθετο μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδας, ενώ ο όμιλος Αλαφούζου εμφανίζεται στο επίκεντρο των συνομιλιών με την αμερικανική Conde Nast ως ο επικρατέστερος για να «τρέξει» το εγχείρημα. 

Την ίδια στιγμή, το παρασκήνιο κάνει λόγο για πολύ σαφείς, αυστηρούς όρους από την αμερικανική πλευρά για τον τρόπο που θα επιστρέψει ο συγκεκριμένος τίτλος στα περίπτερα (οι όροι αφορούν τη στελέχωση τόσο της συντακτικής ομάδας όσο και των επί μέρους τμημάτων του περιοδικού). 

Υπενθυμίζεται ότι η κυκλοφορία του περιοδικού στην ελληνική αγορά έλαβε τέλος τον Νοέμβριο του 2012, όταν ο εκδοτικός οργανισμός Λυμπέρη στον οποίο ανήκαν τότε τα δικαιώματα έκδοσης της Vogue κήρυξε πτώχευση. 

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Σαρλίζ Θερόν μιλά ανοιχτά για τη νύχτα που η μητέρα της πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα της

TV & Media / Η Σαρλίζ Θερόν μιλά ανοιχτά για τη νύχτα που η μητέρα της πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα της

«Αυτά συμβαίνουν σε πολλά σπίτια. Οι γυναίκες υφίστανται μια πολύ, πολύ άδικη μεταχείριση. Κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Και δεν νομίζω ότι κανείς πήρε στα σοβαρά τη μητέρα μου», είπε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός
THE LIFO TEAM
Από τον Πάπα στον MrBeast: η λίστα του TIME για όσους κρατούν σήμερα το βλέμμα του κόσμου

Διεθνή / Από τον Πάπα στον MrBeast: η λίστα του TIME για όσους κρατούν σήμερα το βλέμμα του κόσμου

Η φετινή λίστα του TIME με τα 100 πιο επιδραστικά πρόσωπα βάζει μαζί ηγέτες, σταρ, creators και πρόσωπα της τεχνητής νοημοσύνης. Και δείχνει ότι η επιρροή σήμερα δεν ανήκει σε έναν μόνο κόσμο, αλλά εκεί όπου συναντιούνται η εξουσία, η εικόνα και η δημόσια προσοχή.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια