Πέθανε σε ηλικία 58 ετών ο αθλητικός δημοσιογράφος Άκης Τσόπελας.

 

Ο Άκης Τσόπελας, τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Είχε γεννηθεί στην Αθήνα το 1962 και ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία από νεαρή ηλικία. Εργάστηκε σε πολλές εφημερίδες κατά τη διάρκεια της καριέρας του μεταξύ των οποίων η Βραδυνή, η Sportime, η Sportday, το Φως των Σπορ, ενώ διετέλεσε και στέλεχος στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

 

Είχε εργαστεί και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε συνεργασία με τον Real FM. Τελευταίο του δημιούργημα ήταν η ιστοσελίδα Ritorno 2015, ενώ είχε διατελέσει αρχισυντάκτης και στην εφημερίδα «Πράσινος Τύπος».

 

Για τον θάνατο του Άκη Τσόπελα εξέδωσε ανακοίνωση και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Ο εκλιπών δημοσιογράφος είχε συνεργαστεί επί σειρά ετών με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και είχε σταθερή παρουσία στα δημοσιογραφικά θεωρεία τόσο του "Απόστολος Νικολαΐδης" όσο και του Ολυμπιακού Σταδίου στους αγώνες της ομάδας μας. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», αναφέρει μεταξύ άλλων.