Διπλή πρεμιέρα για τον Αντώνη Κανάκη στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1

Διπλή πρεμιέρα για τον Αντώνη Κανάκη στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 Facebook Twitter
0

Όχι με μία, αλλά με δύο εκπομπές θα εγκαινιάσει το β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν στον ΑΝΤ1, ο Αντώνης Κανάκης, καθώς, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο το «Ράδιο Αρβύλα» δεν θα είναι η μοναδική εκπομπή μέσα από την οποία θα εμφανίζεται. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του σταθμού, ο παρουσιαστής θα κάνει πρεμιέρα με το «Ράδιο Αρβύλα», τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, στις 00.15, καθώς και την Τρίτη (κοινώς, η εκπομπή θα έχει διήμερη παρουσία στο πρόγραμμα του σταθμού και θα μεταδίδεται ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη). 

Όμως, από την Τετάρτη 7 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη , ο Αντώνης Κανάκης θα είναι στον αέρα της βραδινής ζώνης του ΑΝΤ1 και με ακόμη μία νέα εκπομπή, η οποία θα μεταδίδεται επίσης ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη. Για αρχή η εκπομπή δεν θα έχει τίτλο, καθώς ο Κανάκης έχει σκοπό να «βαφτίσει» την εκπομπή σε συνεργασία με τους τηλεθεατές. 

Όσο για το περιεχόμενο αυτής της δεύτερης εκπομπής, όπως έγινε γνωστό, θα πρόκειται για ένα βραδινό talk show, που ως βασικούς άξονες του θα έχει τη μουσική, τον άνθρωπο, την κοινωνία, την πολιτική, την επικοινωνία, χωρίς όμως κανέναν περιορισμό στη θεματολογία, τους καλεσμένους, όταν αυτοί υπάρχουν...

Ας σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο παρουσιαστής ετοιμάζεται για πρεμιέρα, με διευρυμένο ρόλο και αρμοδιότητες στη βραδινή ζώνη του σταθμού, η οποία κατά το προηγούμενο διάστημα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα, κατά την περίοδο των χριστουγεννιάτικων γιορτών να υπάρξουν σκέψεις για αλλαγές, διακοπή εκπομπών και ματαίωση ή αναβολή σχεδίων που είχαν συζητηθεί στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ιστορία μιας πόλης: Η σύγχρονη μετανάστευση» - Κυκλοφόρησε το συλλεκτικό νέο τεύχος της LiFO

TV & Media / «Ιστορία μιας πόλης: Η σύγχρονη μετανάστευση» - Μόλις κυκλοφόρησε το νέο συλλεκτικό τεύχος της LiFO

Ένα συναρπαστικό τεύχος που χαρτογραφεί τα σύγχρονα μεταναστευτικά ρεύματα και τη συμβολή τους στον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της Αθήνας - Από σήμερα δωρεάν σε όλα τα σημεία διανομής και μέσω του LiFO shop.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ