Δεν θα πάει τελικά ο Χάρρυ Κλυνν στην ΕΡΤ - Το πήρε πίσω το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής

Δεν θα πάει τελικά ο Χάρρυ Κλυνν στην ΕΡΤ - Το πήρε πίσω το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Facebook Twitter
2

Αν και ο Χάρρυ Κλυνν αναγγέλθηκε ως το πέμπτο μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ ακόμη και από την εφημερίδα ΑΥΓΗ φαίνεται πως τελικά κάτι μεσολάβησε και το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής έσπευσε να «μαζέψει» την είδηση.

Σύμφωνα δε με όσα μεταδίδει το protohema.gr, πηγή του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής αναφέρει χαρακτηριστικά «δικό μου λάθος, συγγνώμη» για τη διαρροή της είδησης ότι την Πέμπτη ο ηθοποιός επρόκειτο να περάσει από ακρόαση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Κατά την ίδια πηγή ακόμα δεν έχει καταλήξει η αναζήτηση για τον εντοπισμό όλων των μελών του ΔΣ της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης ξεκαθαρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο Χάρρυ Κλύνν.

TV & Media
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O «πόλεμος» της παραπληροφόρησης - Πώς μπορεί η ΕΕ να συμβάλει; 

Digital EU Forward / O «πόλεμος» της παραπληροφόρησης - Ένας ειδικός αποκαλύπτει τι συμβαίνει και πώς μπορεί η ΕΕ να δράσει; 

Ο επικεφαλής της ειδικής ομάδας της ΕΕ για την παραπληροφόρηση, Lutz Güllner, σε μια συνέντευξη για τις διαδικτυακές επιθέσεις, τη στρατηγική παραπληροφόρησης της Ρωσίας, τη διάδοση των fake news και τα εργαλεία επαλήθευσης πληροφοριών.  Συνέντευξη στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ