«The Crown»: Οι επικριτές μάλλον νιώθουν ανόητοι βλέποντας τη σειρά, λέει ο δημιουργός της

«The Crown»: Κατά των επικριτών της σειράς ο δημιουργός του Facebook Twitter
Φωτ.: IMDB
0

Όσοι αξιολόγησαν αρνητικά το «The Crown» πρέπει να αισθάνονται μάλλον ανόητοι, σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς. 

«Όλη η κριτική σχετικά με τη στάση του "The Crown" ως προς τη βασιλική οικογένεια έρχεται πάντα εν αναμονή της κυκλοφορίας της επόμενης σεζόν. Τη στιγμή, όμως, που κυκλοφορεί και οι άνθρωποι το παρακολουθούν, σιωπούν αμέσως. Και νομίζω ότι μάλλον νιώθουν ανόητοι» ανέφερε ο Πίτερ Μόργκαν λίγο πριν την κυκλοφορία της έκτης σεζόν, κατονομάζοντας ευθέως την ηθοποιό Τζούντι Ντεντς και τον πρώην Βρετανό πρωθυπουργό, Σερ Τζον Μέιτζορ. 

Συγκεκριμένα, η Ντεντς κατηγόρησε το σόου για «χοντροκομμένο κιτρινισμό» πέρυσι, ενώ ο Μέιτζορ σχολίασε ορισμένες από τις σκηνές ως «κακόβουλες ανοησίες». 

Ο Μόργκαν παραδέχτηκε ότι είναι δύσκολο να γίνει μια λογική συζήτηση για το The Crown στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Όλοι στη Βρετανία, είτε το παραδέχονται είτε όχι, έχουν αυτό το επίπεδο ευαισθησίας και προσκόλλησης σε αυτή την οικογένεια, γι' αυτό είναι ένα απόλυτο ναρκοπέδιο για τους δραματουργούς να το εξερευνήσουν. Κι όμως οι δραματουργοί γεννιούνται για να γράφουν για βασιλιάδες και βασίλισσες. Αυτό κάνουμε».

Ο σεναριογράφος και θεατρικός συγγραφέας, ο οποίος έχει προταθεί δύο φορές για Όσκαρ σεναρίου (για το The Queen και το Frost/Nixon) και έχει κερδίσει πολλά βραβεία Emmy, Χρυσές Σφαίρες και Baftas, δήλωσε σίγουρος ότι η διακοπή της πλοκής σχεδόν δύο δεκαετίες πριν από το σήμερα ήταν «αξιοπρεπής». 

Ακόμη, σημείωσε ότι είχε μια ιδέα για ένα πρίκουελ που θα μπορούσε να προηγηθεί της γέννησης της Ελισάβετ Β', αλλά «θα χρειαζόταν ένα μοναδικό σύνολο περιστάσεων για να συνδυαστεί».

Το έκτο και τελευταίο μέρος της σειράς θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη, το πρώτο στις 16 Νοεμβρίου και το δεύτερο στις 14 Δεκεμβρίου. Θα καλύψει τους θανάτους της Νταϊάνα και του Ντόντι Φαγιέντ, το χρυσό ιωβηλαίο του 2002 και τον γάμο του τότε πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς το 2005.

Με πληροφορίες από Guardian

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

TV & Media / «The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη, με την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου 2027
THE LIFO TEAM
Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM