Βίσση - Βανδή φωτογραφήθηκαν μαζί με χάσταγκ γεμάτα υπαινιγμούς

Βίσση - Βανδή φωτογραφήθηκαν μαζί με χάσταγκ γεμάτα υπαινιγμούς Facebook Twitter
Instagram
0

Συνεργασίας συνέχεια, όπως φαίνεται για την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή, οι οποίες ανάρτησαν φωτογραφίες όλο νόημα στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Η Άννα Βίσση, με το νέο ροζ μαλλί της, συνόδεψε μία σειρά από φωτογραφίες μαζί την Δέσποινα Βανδή γράφοντας στην λεζάντα «Επίσημη καλεσμένη η @desp1navandi ...special guest @garsenakos»

  #future #sharingideas #womeninaction #panik #dontpanic.

Η Δέσποινα Βανδή, από την άλλη, ανάρτησε και αυτή στον λογαριασμό της, φωτογραφία τους ενημερώνοντας τους ακολούθους της ότι ναι, ταιριάζουν σε πολλά, ακόμα και στον καφέ.

«Guess what...και στον καφέ ταιριάζουμε!😂 #almondcapuccino».

Σε μία από τις φωτογραφίες είναι και ο Γιώργος Αρσενάκος, ο CEO και συνιδρυτής της Panik Records γεγονός που ενισχύει τις υπόνοιες της συνεργασίας των δύο κυριών. Και αν κρίνει κανείς από τα hashtag #panik #dontpanic μάλλον προμηνύεται νέο τραγούδι.

Ωστόσο, καμία από τις δύο δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τον λόγο της συνάντησης, παρά άφησαν υπονοούμενα για μία μελλοντική συνεργασία.

Η πρώτη on stage συνάντηση των δύο, είχε γίνει στη σκηνή του «Just the 2 of Us». Τότε, για πρώτη φορά στα χρονικά η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή βρέθηκαν στο ίδιο πλατό και τραγούδησαν ντουέτο μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, προκαλώντας «σεισμό» στα social media. 

Όλα έδειχναν ότι είναι ένα καλά στημένο μάρκετινγκ με εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις, το οποίο έφτασε η ώρα μάλλον να οδηγήσει σε μία νέα συνεργασία.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αννα Γουίντουρ ξαναπαίρνει το Devil Wears Prada στα χέρια της

Διεθνή / Για σένανε μπορώ τη Vogue να προδώσω: όταν η Άννα Γουίντουρ συνάντησε ξανά τη Μιράντα Πρίστλι

Η Vogue ενώνει στο εξώφυλλο του Μαΐου της Vogue την Άννα Γουίντουρ και τη Μέριλ Στριπ, λίγο πριν από το The Devil Wears Prada 2 και το Met Gala, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο τον μύθο που συνοδεύει την ταινία εδώ και είκοσι χρόνια.
THE LIFO TEAM
WARNER BROS PARAMOUNT SKYDANCE

TV & Media / Η Paramount Skydance εξασφαλίζει $24 δισ. από κεφάλαια της Μέσης Ανατολής για τη συμφωνία με τη Warner Bros

Το υπέρογκο ποσό μειώνει παράλληλα τη συνεισφορά που θα χρειαστεί να καταβάλει ο Λάρι Έλισον, ενώ η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών αναμένει την έγκριση ρυθμιστικών αρχών και ειδική ψηφοφορία μετόχων
THE LIFO TEAM
Η Jessica Lange γύρισε στο American Horror Story και το Murder House πλανάται ξανά από πάνω της

TV & Media / Η Τζέσικα Λανγκ γύρισε στο American Horror Story και το Murder House πλανάται ξανά από πάνω της

Η θρυλική ηθοποιός επιστρέφει επίσημα στο American Horror Story για τη 13η σεζόν, με την παραγωγή να δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες από το γύρισμα και να επιβεβαιώνει ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει.
THE LIFO TEAM
ΑΡΗΣ ΜΟΥΓΚΟΠΕΤΡΟΣ

TV & Media / Άρης Μουγκοπέτρος: «Χρωστάω σε όποιον μιλάει ελληνικά αυτή τη στιγμή»

Ο μουσικός σχεδόν ένα χρόνο μετά το ατύχημα που του στοίχισε δύο δάχτυλα μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» για τους λόγους που απέσυρε τις κατηγορίες εναντίον του ατόμου που του έδωσε την κροτίδα αλλά και για την οικονομική του κατάσταση
THE LIFO TEAM
NETFLIX ΡΩΜΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

TV & Media / Δικαστήριο έκρινε παράνομες τις αυξήσεις τιμών του Netflix, ανοίγοντας τον δρόμο για επιστροφές έως και 500 ευρώ

Το δικαστήριο έκρινε ότι οι αυξήσεις στις τιμές συνδρομής μεταξύ 2017 και 2024 ήταν παράνομες, γεγονός που ενδέχεται να δίνει δικαίωμα σε εκατομμύρια Ιταλούς συνδρομητές να λάβουν επιστροφές έως και 500 ευρώ. Η εταιρεία streaming δηλώνει ότι θα ασκήσει έφεση.
THE LIFO TEAM