«Βαρέθηκα να είμαι ο Μαζώ»: Ο Γιώργος Μαζωνάκης θέλει να γίνει τζαζίστας στα «Νούμερα»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στα Νούμερα Facebook Twitter
Φωτ: ΕΡΤ
0

«Όσω ζω, Μαζώ». Με αυτή την ατάκα του «Τζόναθαν» έκλεισε το προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Τα Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά με τον Γιώργο Μαζωνάκη να είναι ο επόμενος γκεστ.

Μετά την εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλιου, η οποία δεν δίστασε να αυτοσαρκαστεί, ο Γιώργος Μαζωνάκης έρχεται για να γνωρίσει τον Φοίβο Δεληβοριά και την παρέα του.

Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Τα Νούμερα», ο Φοίβος Δεληβοριάς πάει να βρει τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος όμως βρίσκεται σε μια περίεργη φάση: θέλει να αλλάξει μουσικό είδος και να γίνει… τζαζίστας, με το όνομα Τζόρτζι Μάτζιο.


Βίντεο: Το τρέιλερ της σειράς «Τα Νούμερα»

Στη μάντρα, λοιπόν, την Παρασκευή οι τηλεθεατές θα δούν ένα διαφορετικό live, όπου το λαϊκό συναντά την τζαζ, ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) το αυθεντικό… Γκούτσι φόρεμα και ο Φοίβος γίνεται παρά τη θέλησή του ινφλουένσερ.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΡΑ ΝΤΕΡΝ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΣΕΙΡΑ

TV & Media / Η υπόθεση Έπσταϊν γίνεται σειρά με τη Λόρα Ντερν σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, η σειρά καταγράφει την έρευνα που αποκάλυψε τη συμφωνία που είχε συνάψει ο Έπσταϊν το 2008 με ομοσπονδιακούς εισαγγελείς, επιτρέποντάς του να αποφύγει βαρύτερες κατηγορίες
THE LIFO TEAM
Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

TV & Media / Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

Το βρετανικό περιοδικό The Face ανακοίνωσε ότι σταματά ξανά τη λειτουργία του, επτά χρόνια μετά το relaunch του το 2019. Το τεύχος για την άνοιξη του  2026 θα είναι το τελευταίο, κλείνοντας ένα ακόμη κεφάλαιο για έναν τίτλο που σημάδεψε τη βρετανική style και youth culture.
THE LIFO TEAM