Αγωγή των «Ράδιο Αρβύλα» στον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Αγωγή των «Ράδιο Αρβύλα» κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου Facebook Twitter
0

Αγωγή εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχουν καταθέσει οι άλλοι τρεις παρουσιαστές του «Ράδιο Αρβύλα», σύμφωνα με πληροφορίες. 

Μετά από τις αποκαλύψεις για τον πρώην συνεργάτη τους, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης έχουν ήδη κινηθεί νομικά εναντίον του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, κατέθεσαν αγωγή με την οποία ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο και η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», αλλά και ο Αντώνης Κανάκης σαν δημιουργός της.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά τις αποκαλύψεις και τις αντιδράσεις, δεν θα προβληθεί άλλο επεισόδιο του «Ράδιο Αρβύλα» και του «Βινυλίου» φέτος. Χθες, ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ότι έπειτα από επιθυμία των συντελεστών της εκπομπής, το «Ράδιο Αρβύλα» σταματά νωρίτερα πριν από τις γιορτές. 

«Ο ΑΝΤ1 ανταποκρίνεται στην επιθυμία του Αντώνη Κανάκη και όλων των συντελεστών του «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» ώστε η εκπομπή να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές δύο ημέρες πριν το προγραμματισμένο “διάλειμμα” των εορτών», ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, που επεσήμανε ότι «η απόλυτη στήριξη του σταθμού στην εκπομπή και τους ανθρώπους της είναι αδιαπραγμάτευτη». 

Στο μεταξύ τις προηγούμενες ώρες ήρθε στο φως άλλη μία καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, από γυναίκα που αναφέρει ότι εργαζόταν στο «Ράδιο Αρβύλα». 

Σε ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ήξεραν όλοι ότι παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο, στο στούντιο, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν. Φαίνεται βέβαια και στην ίδια την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια πως είναι αποδεκτό από τους υπόλοιπους το γλοιώδες πέσιμό του σε συνεργάτιδες και καλεσμένες μουσικούς».

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

TV & Media / Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις σωματικές αλλαγές, την έκθεση στα ΜΜΕ και την καθυστερημένη διάγνωση του λεμφοιδήματος που την ταλαιπωρούσε επί σειρά ετών
LIFO NEWSROOM
Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM
Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Η διαφορά μπορεί να είναι σημαντική

TV & Media / Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Κι όμως, έχει διαφορά

Μια νέα αμερικάνικη έρευνα διαπιστώνει ότι η ακρόαση άρθρων και ειδήσεων –σε σύγκριση με την ανάγνωσή τους– συχνά περιορίζει την κατανόηση του περιεχομένου τους και ενισχύει τα ακραία και αρνητικά στοιχεία του.
LIFO NEWSROOM