Η «Αυγή» κινείται νομικά κατά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για ανάρτηση στο Facebook

Η «Αυγή» κινείται νομικά κατά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για ανάρτηση στο Facebook Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Με νομικές διαδικασίες κατά του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, για ανάρτησή του στα social media που αφορούσε στην Χρυσή Αυγή και την Αυγή, ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί η εφημερίδα η «Αυγή».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εφημερίδα:

«Ο βουλευτής της ΝΔ με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσέβαλε βάναυσα την εφημερίδα μας, τους εργαζόμενούς της και -φυσικά- τους αναγνώστες της.


Το πρωτοσέλιδο της «Αυγής της Κυριακής» δημιούργησε αίσθηση, αποσπώντας πολλά θετικά σχόλια. Παράλληλα, άμα τη εμφανίσει του στα περίπτερα το βράδυ του Σαββάτου εξαπολύθηκε μια συντονισμένη επίθεση εναντίον της εφημερίδας μας από δημοσιολογούντες, που κορυφώθηκε από την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Στο «πανηγύρι» που επιχείρησαν να στήσουν αυτοί οι κύκλοι συμμετείχε, όπως ήταν αναμενόμενο, και ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ωστόσο αυτή τη φορά το μένος του για την «Αυγή» ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Σε επίσημους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανήρτησε μονταρισμένη φωτογραφία στην οποία συνδύαζε το ναζιστικής έμπνευσης σήμα της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» με το σήμα της εφημερίδας μας. Φαίνεται μάλιστα πως συνόδευσε την ανάρτησή του με τη φράση «ίδιο μαγαζί», την οποία κατόπιν πιθανότατα αφαίρεσε.

Η «Αυγή» κινείται νομικά κατά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για ανάρτηση στο Facebook Facebook Twitter

Η «Αυγή» θα κινηθεί νομικά εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, καθώς με την ανάρτησή του προσβάλλει βάναυσα την ίδια την εφημερίδα που έχει διαρκές «μέτωπο» με τους ναζί και τον φασισμό, τους εργαζόμενους σε αυτήν και φυσικά τους αναγνώστες της.

Η «Αυγή» κινείται νομικά κατά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για ανάρτηση στο Facebook Facebook Twitter

Η εφημερίδα μας έτσι επιθυμεί να μπει επιτέλους τέλος στην προσπάθεια ορισμένων να παρομοιάζουν την δημοσιογραφική εργασία και έρευνα με μια χαρακτηρισμένη από τη δικαιοσύνη εγκληματική οργάνωση, αλλά και να εξισώνουν τους δημοκρατικούς αγώνες και ευαισθησίες με την εγκληματική δράση μιας ναζιστικής συμμορίας».

Σημειώνεται ότι το πρόσφατο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας έγινε αφορμή σφοδρής αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. «Μην παραχαράσσετε την ιστορία», σχολίασε εκ νέου η «Αυγή» στη ΝΔ, μετά την αντίδραση του κυβερνώντος κόμματος για το πρωτοσέλιδο που αφορούσε στην Χρυσή Αυγή. Χθες, η ΝΔ έκανε λόγο για «πρακτικές Γκέμπελς», σχολιάζοντας το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, και σήμερα ο πρωθυπουργός μίλησε για «χυδαίο» πρωτοσέλιδο.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM