Η Κάτια Ζυγούλη θα κάνει δική της εκπομπή στην ΕΡΤ

Η Κάτια Ζυγούλη θα κάνει δική της εκπομπή στην ΕΡΤ Facebook Twitter
1

Δική της εκπομπή στην ΕΡΤ θα κάνει η Κάτια Ζυγούλη, που θα παρουσιάσει τον νέο κύκλο του «Ιστορίες Μόδας».

Πρόκειται για μια εβδομαδιαία εκπομπή, διάρκειας 45 λεπτών, την οποία θα σκηνοθετεί ο Λεωνίδας Πανωνίδης ενώ την αρχισυνταξία έχει αναλάβει η Σάντυ Τσαντάκη, που παρουσίαζε τις «Ιστορίες Μόδας» για δύο συνεχόμενα χρόνια.

Η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Φεβρουαρίου και αυτή είναι η πρώτη φορά που η Κάτια Ζυγούλη, που διατηρεί δικό της κανάλι στο Youtube, θα παρουσιάσει κάτι στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το κόστος της εκπομπής για 20 επεισόδια είναι 179.645 ευρώ, ποσό στο οποίο περιλαμβάνεται και η αμοιβή της Κάτιας Ζυγούλη.

Η απόφαση για την προβολή της εκπομπής εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημόσιας Τηλεόρασης και στη συνεχεία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», ενώ έγκριση έλαβε επίσης το τηλεπαιχνίδι "Selfie", το οποίο «γυρίζει» τις γειτονιές της Ελλάδας και φωτογραφίζεται με τους ανθρώπους της.

TV & Media
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Stephen Colbert μιλά για το τέλος του Late Show και την πολιτική πίεση στο late-night

TV & Media / Ο Στίβεν Κολμπέρ αποχαιρετά το The Late Show: «Κάτι άλλαξε»

Λίγες εβδομάδες πριν από το τελευταίο επεισόδιο του Late Show, ο Stephen Colbert μίλησε στους New York Times για την ακύρωση της εκπομπής από το CBS, την οικονομική κρίση του late-night και τις υποψίες ότι η απόφαση επηρεάστηκε από το πολιτικό περιβάλλον γύρω από τον Donald Trump.
THE LIFO TEAM
Το House of the Dragon επιστρέφει στις 21 Ιουνίου με νέο trailer γεμάτο φωτιά και αίμα

TV & Media / Το House of the Dragon επιστρέφει στις 21 Ιουνίου με νέο trailer γεμάτο φωτιά και αίμα

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της 3ης σεζόν του House of the Dragon και ανακοίνωσε ότι η σειρά επιστρέφει στις 21 Ιουνίου. Ο πόλεμος των Ταργκάριεν περνά πλέον σε ανοιχτή σύγκρουση, με τη νέα σεζόν να προαναγγέλλεται πιο σκοτεινή, πιο βίαιη και πιο φιλόδοξη από τις προηγούμενες.
THE LIFO TEAM
Το Euphoria έκανε τον γάμο του Nate και της Cassie έναν αιματηρό εφιάλτη

TV & Media / Το Euphoria έκανε τον γάμο του Nate και της Cassie έναν αιματηρό εφιάλτη

Το τρίτο επεισόδιο της νέας σεζόν του Euphoria κατέληξε σε μια από τις πιο βίαιες σκηνές της σειράς, με τον Nate του Τζέικομπ Ελόρντι να πληρώνει με αίμα τα χρέη του, τη νύχτα του γάμου του με την Cassie.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια