MasterChef: Με «βρώμικο» σε καντίνα το τρέιλερ για τον νέο κύκλο

MasterChef: Με «βρώμικο» σε καντίνα το τρέιλερ για τον νέο κύκλο Facebook Twitter
0

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο τρέιλερ για τον νέο κύκλο του MasterChef με πρωταγωνιστές τους τρεις δημοφιλείς κριτές του παιχνιδιού. 

Λίγες μέρες πριν την εκπνοή του 2019 η παραγωγή είχε δώσει ένα τίζερ μερικών δευτερολέπτων που προϊδέαζε για το τρέιλερ που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. Στο βίντεο, οι τρεις κριτές, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς βρίσκονται μέσα σε ένα παλιό μικρό αυτοκίνητο, με οδηγό τον πρώτο και τους άλλους δύο να δυσανασχετούν, καθώς δεν χωρούσαν. Τότε Πάνος ο Ιωαννίδης λέει πως ένα «ορίτζιναλ βρώμικο» με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να προσθέτει πως ξέρει το καλύτερο. 

Οι τρεις πρωταγωνιστές βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά και να ζητούν τρία σάντουιτς. Μετά από έναν σύντομο διάλογο με τους πελάτες ο ιδιοκτήτης της καντίνας, μέσα από ένα μικρόφωνο και κρυφά από τους πελάτες του, δίνει την παραγγελία σε ένα κρυφό δωμάτιο όπου επί ποδός βρίσκονται οι σεφ. Στο τρέιλερ βλέπουμε και κάποιους από τους παλιούς παίκτες όπως είναι οι: Χρήστος Μπάρκας, Σελίμ, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, Ασημίνα Ουστάλι, Γωγώ Δελογιάννη, Μανώλης Σαρρής.

 

Ο τέταρτος κύκλος του MasterChef αναμένεται να κάνει πρεμιέρα γύρω στις 20 Ιανουαρίου. Σε συνέντευξή του ο Πάνος Ιωαννίδης είχε αποκαλύψει ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό λέγοντας πως το 2020 θα είναι, μαγειρικά, μία πολύ δυνατή χρονιά. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ