Eurovision: 20 χρόνια από τη νίκη της Ελλάδας - Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου

Eurovision: 20 χρόνια από τη νίκη της Ελλάδας - Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram @helenapaparizouofficia
0

Ήταν 21 Μαΐου του 2005 όταν η Ελλάδα κατέκτησε την 1η θέση στην Eurovision με την Έλενα Παπαρίζου και το «My Number One» να συγκεντρώνουν 230 βαθμούς και να φέρνουν τον διαγωνισμό για πρώτη φορά στην Αθήνα, το 2006.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από τη νίκη της Ελλάδας στην Eurovision, η Έλενα Παπαρίζου ανήρτησε στα social media, μια σειρά στιγμιότυπων από τη βραδιά με την ομάδα της ελληνικής αποστολής.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε στην αγγλική: «20 χρόνια ήδη... Νιώθω σαν χθες που μοιραστήκαμε αυτή τη στιγμή μαζί. Είμαι τόσο ευγνώμων για όλη την αγάπη τότε και τώρα. Eurovision 2005».

Συνέχισε το μήνυμά της, ευχαριστώντας όσους τις έστειλαν τις ευχές τους, λόγω της ονομαστικής της γιορτής.  Τη δημοσίευση της Έλενας Παπαρίζου αναδημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός της Eurovision στο Instagram.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έλενα Παπαρίζου: Ο συνθέτης του «My Number One» σκέφτεται να της απαγορεύσει να το ξανατραγουδήσει

It's Viral / Έλενα Παπαρίζου: Ο συνθέτης του «My Number One» σκέφτεται να της απαγορεύσει να το ξανατραγουδήσει

«Είναι δυνατόν ποτέ να φέρνεις ένα βραβείο για πρώτη φορά στην Ελλάδα και να μην σε τιμάει ούτε η ΕΡΤ ούτε η κ. Παπαρίζου;» ανέφερε για τη βραδιά του εθνικού τελικού
THE LIFO TEAM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

TV & Media / Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις σωματικές αλλαγές, την έκθεση στα ΜΜΕ και την καθυστερημένη διάγνωση του λεμφοιδήματος που την ταλαιπωρούσε επί σειρά ετών
LIFO NEWSROOM
Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM