Η Σόφι Τέρνερ (Σάνσα Σταρκ) είναι δυσαρεστημένη με τους φανς του Game of Thrones, που υπογράφουν μια καμπάνια για να ξαναγυριστεί το φινάλε της σειράς του HBO.


Από την Τρίτη, η καμπάνια για υπογραφές στο Change.org έχει εξασφαλίσει πάνω από 1,3 εκατομμύρια υπογραφές. Σε μια συνέντευξη στους New York Times η Τέρνερ μίλησε για το αίτημα αυτό και η ενόχλησή της εκφράζεται ξεκάθαρα.


«Όλες αυτές οι υπογραφές νομίζω ότι είναι ασέβεια για όσους εργάστηκαν στα γυρίσματα, τους συγγραφείς και τους κινηματογραφιστές που δούλεψαν ακούραστα για πάνω από 10 χρόνια για τη σειρά και για 11 μήνες για την τελευταία σεζόν», είπε.

 

«Πολλοί άνθρωποι εργάστηκαν τόσο σκληρά και για τους ανθρώπους αυτούς είναι ασέβεια το να ζητάνε κάτι τέτοιο επειδή δεν ήταν αυτό που ήθελαν να δουν» είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε πως όμως δεν την εκπλήσσουν τα δηλητηριώδη σχόλια από θεατές.


«Οι άνθρωποι έχουν πάντα μια ιδέα στο κεφάλι τους για το πώς θέλουν να τελειώσει μια σειρά και έτσι όταν δεν τους αρέσει, αρχίζουν να να επαναστατούν», δήλωσε η Τέρνερ η οποία πρόσθεσε πως είναι ευχαριστημένη με το τέλος της Σάνσα Σταρκ.