ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Rihanna είναι το εξώφυλλο Σεπτεμβρίου της βρετανικής Vogue

Η Rihanna είναι το εξώφυλλο Σεπτεμβρίου της βρετανικής Vogue Facebook Twitter
0

Δεν είχε μπει ακόμη ο Αύγουστος, όταν έγινε γνωστό ότι η βρετανική Vogue θα έχει εξώφυλλο του μήνα τη Beyoncé, ενώ για το τεύχος Σεπτεμβρίου έχει ήδη ως κεντρικό πρόσωπο τη Rihanna. 

Αυτό είναι και το πρώτο τεύχος του Edward Enninful ως αρχισυντάκτη και από τότε που ανέλαβε τη θέση τον Απρίλιο, και ας σημειωθεί ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο σε σελίδες τεύχος, καθώς αυτές θα αγγίξουν τις 400 (!)

Η Rihanna είναι το εξώφυλλο Σεπτεμβρίου της βρετανικής Vogue Facebook Twitter

«Ήμουν αποφασισμένος ότι αυτό το τεύχος θα είναι κάτι ιδιαίτερο», έγραψε ο Enninful, ανακοινώνοντας μόλις χθες το κεντρικό πρόσωπο του εξωφύλλου Σεπτεμβρίου, προσθέτοντας ότι πάντα γνώριζε ότι αυτό το τεύχος θα έπρεπε να είναι αφιερωμένο στη Rihanna.

«Ανεξάρτητα από το πόσο απαιτητικό είναι το styling ή πόσο πειραματική η διάθεση των επικεφαλής του περιοδικού, είναι ένα πρόσωπο που δεν θα χαθεί μέσα στις εικόνες», τόνισε. 

«Είναι πάντα ο εαυτός της. Και υπάρχει ένα μάθημα για όλους μας σε αυτό. Όποιο στυλ κι αν επιλέξετε να ακολουθήσετε τη φετινή σεζόν, πάρτε ένα φύλλο από το περιοδικό που είναι αφιερωμένο σ' αυτήν, κρατήστε το στυλ και προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας»·


Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Enninful συνεργάζεται με τη δημοφιλή τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος. Είχε κάνει ακόμη ένα φθινοπωρινό εξώφυλλο μαζί της, τον Σεπτέμβριο 2016 για το περιοδικό "W", όμως αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του με μία πραγματική εκδοτική εξτραβαγκάντζα και βάζοντας την να σταθεί απέναντι από τον φωτογραφικό φακό του Nick Knight.

Για την ιστορία, στη φωτογραφία εξωφύλλου η Rihanna φορά neon φόρεμα με τούλια και γάντια από τη φθινοπωρινή κολεξιόν Prada, ενώ το μακιγιάζ της έχει επιμεληθεί ο make up artist, Isamaya Ffrench, που φρόντισε να παίξει με το μολύβι του σχεδιάζοντας ξανά τα φρύδια της τραγουδίστριας: δύο κομψές λεπτές γραμμές, χείλη σε έντονη μωβ απόχρωση και ένα μπουκέτο λουλούδια στο κεφάλι της αντί καπέλου, προφανώς του ήταν αρκετά για να ολοκληρώσει αυτό που είχε στο μυαλό του για εκείνην ο Enninful.


Στις εσωτερικές σελίδες, η Rihanna φορά δημιουργίες τολμηρών, πρωτοπόρων σχεδιαστών και δημοφιλών οίκων όπως οι Noir Kei Ninomiya και Alexander McQueen.

Στη λοιπή θεματολογία αυτού του ογκώδους τεύχους, ο αναγνώστης θα βρει μια επίσκεψη στο σπίτι του Elton John, μια κουβέντα με τον σχεδιαστή του οίκου Gucci, Alessandro Michele, ένα αφιέρωμα στην κουλτούρα της δεκαετίας του '90 και την επιστροφή του φωτογράφου David Sims.

«Τι θα μπορούσε να είναι πιο βρετανικό από αυτό το τεύχος;", καταλήγει στο σημείωμα του ο φιλόδοξος αρχισυντάκτης, τη στιγμή που έχει ήδη γίνει γνωστό ότι το τεύχος Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει στις 3 Αυγούστου. 

Με στοιχεία από το TheCut.com

TV & Media
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM