Εν μέσω πλήθους δημοσιευμάτων, που θέλουν τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη να βρίσκεται ένα βήμα πριν την αγορά του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon, πηγές που πρόσκεινται στον ομογενή επιχειρηματία επιβεβαιώνουν τις συνομιλίες, ωστόσο ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχει υπογραφεί μέχρι στιγμής ουδεμία οριστική συμφωνία. 

 

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο πλευρές είχαν πράγματι συνομιλίες την προηγούμενη εβδομάδα και έθεσαν το πλαίσιο της μεταξύ τους οριστικής συμφωνίας, η οποία αναμένεται να υπογραφεί εντός των επόμενων ημερών.

 

Αξιόπιστες πληροφορίες του πρακτορείου, από κύκλους που πρόσκεινται στον ομογενή επιχειρηματία, διαβεβαιώνουν πως προς το παρόν δεν έχουν μπει ακόμη υπογραφές, καθώς διερευνώνται τελικές λεπτομέρειες. 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης ήδη αποκτήσει τις εφημερίδες «Έθνος» και «Ημερησία», ενώ συμμετέχει και στο MEGA, μέσω Πήγασου. Ο τηλεοπτικός σταθμός «Epsilon» δημιουργήθηκε το 2013 από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη, στον οποίο και εξακολουθεί να ανήκει προς το παρόν, όπως ξεκαθάριζαν οι ίδιες πηγές.