Ζεφύρι: Συνελήφθησαν δύο άτομα που πυροβολούσαν στον αέρα

Ζεφύρι: Συνελήφθησαν δύο άτομα που πυροβολούσαν στον αέρα	Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν στο Ζεφύρι το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής δύο άτομα, ηλικίας 23 και 18 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες της ΟΠΚΕ κατά τη διάρκεια περιπολίας τους στο Ζεφύρι, άκουσαν πυροβολισμούς και έσπευσαν στο σημείο από όπου προέρχονταν. Εκεί, εντόπισαν ένα αυτοκίνητο ακινητοποιημένο στη μέση του δρόμου και τους κατηγορουμένους να έχουν βγει από αυτό και να έχουν στραμμένα τα όπλα τους προς τον ουρανό.

Τους ακινητοποίησαν και σε έλεγχο που τους έκαναν, βρήκαν στην κατοχή τους και εντός του αυτοκινήτου: πιστόλια κρότου, γεμιστήρες, 24 φυσίγγια κρότου και μεταλλικοί προσαρμογείς για εκτόξευση φωτοβολίδων, ενώ από το οδόστρωμα περισυλλέχθηκαν 19 κάλυκες από φυσίγγια κρότου. Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο τους ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ

Ελλάδα / Λύκοι στην Πάρνηθα: Η Επιτροπή «Φύση 2000» του ΥΠΕΝ διαφωνεί με την εισαγγελική εντολή για απομάκρυνση

Επιστημονικά αδόκιμη και τεχνικά ανέφικτη κρίνεται η πρόταση για μεταφορά των λύκων – Εμπόδιο στις εισαγγελικές πιέσεις βάζει το αρμόδιο όργανο του υπουργείου Περιβάλλοντος
LIFO NEWSROOM
Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Ελλάδα / Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως που ζητά παραπομπή στο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης – Στο εδώλιο 11 κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο
LIFO NEWSROOM