Υπουργείο Πολιτισμού: Ποιες εκδηλώσεις αναβάλλονται- Λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό

Υπουργείο Πολιτισμού: Ποιες εκδηλώσεις αναβάλλονται- Λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Την αναβολή εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί για αυτό τον μήνα, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού.

Πρόκειται για εκδηλώσεις με χωρητικότητα άνω των 100 θεατών, που είχαν προγραμματιστεί έως τις 24 Αυγούστου, στο πλαίσιο του θεσμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός». Το προσεχές διάστημα θα ορίσει νέα ημερομηνία για την πραγματοποίησή τους, ενώ θα ισχύσουν οι προκρατήσεις που έχουν γίνει μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Πολιτισμού.

Οι εκδηλώσεις που αναβάλλονται:

  • «Ρεμπέτικο Αρχαιολογικό Συμπόσιο», από το Θέατρο Τέχνης, στη Ρωμαϊκή Αγορά, στις 19 και 20 Αυγούστου
  • «Βάκχες» από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στο Αρχαίο Θέατρο Δημητριάδος, στις 20 και 21 Αυγούστου
  • «Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι», από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, στον Ναό Ολυμπίου Διός, στις 21 Αυγούστου
  • Georg Benda «Μήδεια», Καμεράτα, Κ. Καραμπέτη, Μ. Χρυσικόπουλος, από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Ιερό Ποσειδώνος Σουνίου, στις 22 Αυγούστου
  • «Στα Όνειρα των Ποιητών», από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στον Αρχαιολογικό Χώρο Δίου- Ιερό της Δήμητρας, στις 22 Αυγούστου
  • «Μήδεια» από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στον Αρχαιολογικό Χώρο Πύδνας, στις 22 Αυγούστου


Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο, εξέφρασε λύπη για την αναστάτωση, αλλά σημείωσε ότι προτεραιότητα είναι η προστασία της δημόσιας υγείας. Παράλληλα υπενθύμισε ότι σε όλες τις εκδηλώσεις του θεσμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» τηρούνται αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και απαιτείται η χρήση μη ιατρικής μάσκας καθ' όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ