Σημαντική κατάθεση για όσα έγιναν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο, που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό, έλαβε νωρίτερα σήμερα η ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση.

 

Στο γραφείο της βρέθηκε η 16χρονη φίλη της καταγγέλουσας, η οποία το βράδυ της περασμένης Παρασκευής πήγε μαζί με την 17χρονη στο σπίτι του Πορτογάλου αμυντικού του Ολυμπιακού, που καταγγέλλεται ότι από κοινού με 40χρονο φίλο και συγκατηγορούμενο του, από την Νιγηρία την βίασαν.

 

Η μάρτυρας σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτροείο, επιβεβαίωσε στη δικαστική λειτουργό πως η φίλη της είχε πιει πολύ το επίμαχο βράδυ, καθώς όλοι διασκέδαζαν σε κλαμπ του Ωρωπού πριν πάνε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή.

 

Το θέμα του αλκοόλ και η κατάσταση της 17χρονης είναι εξ' αρχής ζητούμενο στην υπόθεση, καθώς η νεαρή κοπέλα ισχυρίζεται πως οι δύο κατηγορούμενοι ενήργησαν ενόσω η ίδια βρισκόταν σε αδυναμία αντίδρασης καθώς είχε πιει πολύ.

 

Η μάρτυρας, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε πως η καταγγέλλουσα όταν συνήλθε, δεν θυμόταν τι ακριβώς είχε γίνει με τους δύο κατηγορούμενους αναφέροντάς της ωστόσο πως με κανένα από τους δύο τους, δεν ήθελε να γίνουν όσα έγιναν.

 

Περιέγραψε παράλληλα πως η φίλη της το επίμαχο βράδυ «μετά το σκηνικό με το Νιγηριανό», ζήτησε από φίλο της να πάει να την πάρει αλλά εκείνος νευρίασε και αρνήθηκε αυτό, που του ζήτησε η 17χρονη.

 

Με την κατάθεση της, η 16χρονη φαίνεται πως δεν ενστερνίζεται όσα ισχυρίζεται η 17χρονη περί ομαδικού βιασμού της, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ωστόσο οι ισχυρισμοί της θα αξιολογηθούν σε συνδυασμό με όλα τα στοιχεία από τη δικαστική λειτουργό, η οποία ερευνά την υπόθεση.

 

Υπενθυμίζεται πως η πλευρά του αθλητή, αρνείται την πράξη που του αποδίδεται, επικαλούμενος συναίνεση του θύματος, ενώ ο ίδιος ο κατηγορούμενος κατά την μεταγωγή του στο ανακριτικό γραφείο φώναξε πως είναι αθώος και πως όλη η υπόθεση σχετίζεται «με τα λεφτά» .

 

Αύριο πριν την απολογία του Σεμέδο, η δικαστική λειτουργός θα εξετάσει μάρτυρες που έχουν προταθεί από τον ίδιο. Ο 40χρονος κατηγορούμενος για την ίδια υπόθεση θα απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.