Υπόθεση Novartis: Αιτήματα για άνοιγμα λογαριασμών σε ελβετικές και κυπριακές τράπεζες

Υπόθεση Novartis: Αιτήματα για άνοιγμα λογαριασμών σε ελβετικές και κυπριακές τράπεζες Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Αιτήματα για άνοιγμα λογαριασμών σε ελβετικές και κυπριακές τράπεζες υπέβαλαν οι εισαγγελικές αρχές, στο πλαίσιο της υπόθεσης της Novartis, σύμφωνα με τον Σκάι.

Πρόκειται για μια προσπάθεια να βρεθούν στοιχεία για διακίνηση πολιτικού χρήματος, προκειμένου να στοιχειοθετηθούν οι καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων.

Όπως μετέδωσε ο Σκάι, η εισαγγελία διαφθοράς που χειρίζεται την έρευνα, αναζητεί εξωχώριες εταιρίες και προσωπικά περιουσιακά στοιχεία εμπλεκόμενων στην υπόθεση. 

Δικαστικές πηγές, που επικαλείται η Καθημερινή, θεωρούν εξαιρετικά πιθανό να γυρίσει από τη Βουλή πίσω στη δικαιοσύνη η δικογραφία για τους πολιτικούς, με το σκεπτικό ότι τα αδικήματα που τη συνοδεύουν, απιστία και δωροδοκία, έχουν ήδη παραγραφεί και μόνον κατηγορία για ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος μπορεί να οδηγήσει σε απόδοση ευθυνών σε πολιτικούς.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
μηπως ηρθε η ωρα να βγει καποιος νομος που να ακυρωνει την παραγραφη?τι πραγματα ειναι αυτα?εκλεψες αλλα επειδη δεν σε πιασαμε σε κατι χρονια ειναι σαν να μην εκανες τιποτα.