Υπόθεση νεκρού βρέφους: «Θα κυνηγήσουμε τον ιατροδικαστή μέχρι τέλους», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Υπόθεση νεκρού βρέφους: «Θα κυνηγήσουμε τον ιατροδικαστή μέχρι τέλους», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Facebook Twitter
0

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βαριά και επώδυνη ήταν η δοκιμασία που πέρασαν οι συμπατριώτες μου» δήλωσε ο δικηγόρος των γονιών του έντεκα μηνών βρέφους που πέθανε την Κυριακή. 

Ο Αναούρ Μπάκρι, δικηγόρος των γονιών του βρέφους, αναφέρει ότι με τη συνδρομή της Αστυνομίας και ιατροδικαστή «η αλήθεια έλαμψε». Ο κ. Μπάκρι ανέφερε ότι ο πατέρας του βρέφους συγχώρεσε τον ιατροδικαστή Μπουζιάνη για τις δηλώσεις του αλλά ο δικηγόρος ξεκαθάρισε: «Θα τον κυνηγήσουμε μέχρι τέλους. Θα πρέπει να πληρώσει το βαρύ τίμημα, για όλη την ταλαιπωρία». Παράλληλα ο δικηγόρος των γονιών κάλεσε τον ιατροδικαστή Μουζιάνη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για να «τελειώσει εκεί η ιστορία». 

«Ήταν μεγάλο χτύπημα για εμάς. Αν είναι δυνατόν έλεγα. Ήμουν έκπληκτος. Είναι δυνατόν 10 μηνών το κοριτσάκι μου να έλεγαν ότι το βίασα; Δεν πίστευα στα αυτιά και στα μάτια μου. Πληγώθηκε και ψυχικά ήταν ράκος η γυναίκα μου. Ήταν σίγουρη πάντως ότι δεν υπήρχε κανένα ίχνος αλήθειας», ανέφερε ο πατέρας του παιδιού. Η οικογένεια των Σύρων πέρασαν στην Ελλάδα μέσω Τούρκων δουλεμπόρων και έζησαν στη Μόρια. Τελικός προορισμός τους είναι η Γερμανία όπου θέλουν να συνεχίσουν τη ζωή τους εκεί. 

 

Ο δικηγόρος Αναούρ Μπάκρι ανέφερε επίσης ότι το άλλο παιδί της οικογένειας υπέστη σοκ όταν απομακρύνθηκαν οι γονείς του. Οι γονείς του βρέφους 11 μηνών που πέθανε την Κυριακή, μετά την ιατροδικαστική έκθεση που αποκλείει το ενδεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης του παιδιού αφέθηκαν ελεύθεροι νωρίτερα την Τρίτη.

«Η ΕΛ.ΑΣ. ήταν αυτή που μας πίστεψε πρώτη», σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας. «Έφυγα χαρούμενος από την ΕΛ.ΑΣ. γιατί ήξερα πως θα λάμψει η αλήθεια». Ο γονιός του άτυχου βρέφους ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στο να αποκαλυφθεί η αλήθεια. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ