Ξάνθη: Μωρό 15 μηνών θετικό τον κορωνοϊό

Ξάνθη: Μωρό 15 μηνών θετικό τον κορωνοϊό Facebook Twitter
0

Ένα μωρό 15 μηνών διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το παιδί που ζει μαζί με τους γονείς του σε οικισμό Ρομά στο Δροσερό Ξάνθης, αντιμετωπίζει κι άλλα προβλήματα υγείας και παρακολουθείται.

Ήδη έχει ξεκινήσει ιχνηλάτηση επαφών και οι συγγενείς του παιδιού έχουν υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είναι και οι ίδιοι φορείς του Covid-19.

Εσπευσμένα μεταβαίνει στην Ξάνθη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ώστε να ελέγξουν την περιοχή και να αξιολογήσουν την κατάσταση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ) και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)
LIFO NEWSROOM