Τροχαίο στην Αττική Οδό: Σύγκρουση οχημάτων στην Περιφερειακή Υμηττού- Κυκλοφοριακά προβλήματα

Τροχαίο στην Αττική Οδό: Σύγκρουση οχημάτων στην Περιφερειακή Υμηττού- Κυκλοφοριακα προβλήματα Facebook Twitter
Αττική οδός/ Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Τροχαίο με σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε στην Αττική Οδό το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Ιουνίου. Σύμφωνα με την  Τροχαία, αναποδογύρισε αυτοκίνητο στην Περιφερειακή Υμηττού στο ρεύμα προς Ελευσίνα μετά την έξοδο Δουκίσσης Πλακεντίας.

Λόγω του τροχαίου στην Αττική Οδό είχε κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και προκλήθηκαν μεγάλες καθυστερήσεις.

Καθυστερήσεις επίσης υπάρχουν στο ρεύμα προς Ελευσίνα άνω των 30 λεπτών από Ανθούσα έως Μεταμόρφωση.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΗΓΑΔΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΝΑΣΥΡΣΗ ΔΥΤΗ

Ελλάδα / Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Τι είναι το «το φαινόμενο της ρουφήχτρας» που συνάντησαν οι δύτες στο «Πηγάδι του Διαβόλου»

Φορώντας ειδικό εξοπλισμό, επτά εκπαιδευμένοι σπηλαιοδύτες βούτηξαν πάνω στο «Πηγάδι του Διαβόλου, για να ανασύρουν τη σορό του 34χρονου δύτη
THE LIFO TEAM