Τροχαίο στη Λιοσίων: Ποινική δίωξη σε βάρος του 18χρονου οδηγού

Τρακαρισμένο αυτοκίνητο Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του 18χρονου που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα στην οδό Λιοσίων την Πέμπτη, έπειτα από καταδίωξή του από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ.

 

Ο εισαγγελέας απήγγειλε σε βάρος του σωρεία κατηγοριών σε βαθμό πλημμελήματος. Συγκεκριμένα, για κλοπή, επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, απείθεια, οδήγηση χωρίς δίπλωμα, διατάραξη συγκοινωνιών, σωματικές βλάβες από αμέλεια αλλά και για οπλοφορία καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν σπρέι πιπεριού δύο μαχαίρια και ένα κλομπ.

 

Ο 18χρονος, στην προσπάθειά του να αποφύγει τους αστυνομικούς, προκάλεσε τον τραυματισμό τεσσάρων πολιτών.

 

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος, σύμφωνα με πληροφορίες του Μega, είχε αφήσει το αυτοκίνητό του σε πλυντήριο αυτοκινήτων στο οποίο εργάζεται ο 18χρονος, που φέρεται ότι αποφάσισε να κάνει μια βόλτα με αυτό.

 

Όταν ο ιδιοκτήτης επέστρεψε διαπίστωσε ότι έλειπε το αυτοκίνητό του και δήλωσε κλοπή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Το όχημα εντοπίστηκε στην οδό Λιοσίων, μέσω του GPS και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έκαναν στον οδηγό σήμα να σταματήσει, αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε διερχόμενους μοτοσικλετιστές. Επίσης τραυματίστηκε μια επιβάτης λεωφορείου, το οποίο φρέναρε απότομα για να αποφύγει τη σύγκρουση.

 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ