Τροχαίο δυστύχημα στον Ρέντη: Νεκρή 12χρονη

Τροχαίο δυστύχημα στον Ρέντη: Νεκρή 12χρονη Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Ένα παιδί μόλις 12 ετών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στον Ρέντη, όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στη Λεωφόρο Θηβών και έπεσε πάνω στο παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης 24 Απριλίου 2025, στη διασταύρωση της Λεωφόρου Θηβών με την οδό Καραπιτσέρη, κοντά στο εμπορικό κέντρο του Ρέντη.

Ο οδηγός που εμπλέκεται στο τροχαίο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, χτύπησε το 12χρονο κορίτσι Ρομά και το εκσφενδόνισε πάνω σε μία τσιμεντένια κολόνα της γέφυρας στην περιοχή. Το παιδί, σοβαρά τραυματισμένο, μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου οι γιατροί καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες να το κρατήσουν στη ζωή, δεν κατάφεραν τελικά να το σώσουν.

Ο οδηγός παρέμεινε στο σημείο του δυστυχήματος και συνελήφθη. Ελήφθη δείγμα αίματος για αλκοτέστ, ενώ η Τροχαία ξεκίνησε έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας. Παράλληλα, εξετάζονται υλικά από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, κυρίως από καταστήματα κοντά στο σημείο του συμβάντος.

Η εικόνα ήταν συγκλονιστική για τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι αντίκρισαν το άψυχο σώμα της κόρης τους αιμόφυρτο στον τόπο του ατυχήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί φέρεται να βρισκόταν μόνο του τη στιγμή του δυστυχήματος, και φαίνεται να είχε φύγει από κοντινό καταυλισμό Ρομά.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM
Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM