Τροχαίο δυστύχημα στη Λαμία - Νεκρός ένας 48χρονος

Τροχαίο δυστύχημα στη Λαμία - Νεκρός ένας 48χρονος Facebook Twitter
0

Τραγικός είναι ο απολογισμός ενός τροχαίου δυστυχήματος που έγινε στη Λαμία λίγο μετά τις επτά το απόγευμα.

Μηχανή που οδηγούσε ένας 39χρονος από τη Λαμία με συνεπιβάτη έναν 48χρονο από το χωριό Καραβόμυλος της Στυλίδας κινείτο με κατεύθυνση προς την πόλη της Λαμίας όταν στην είσοδο της βιομηχανικής περιοχής κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες εξετράπη της πορείας της.

Σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λαμίας οι δύο άνδρες και λίγο αργότερα ο 48χρονος άφησε την τελευταία του πνοή ενώ ο 39χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗ

Ελλάδα / Αεροπορικά ταξίδια: Τουλάχιστον δύο ώρες αναμονή στο «Ελ. Βενιζέλος» - Ανησυχία για το καλοκαίρι

Το νέο Σύστημα Εισόδου-Εξόδου, το οποίο βρίσκεται σε εφαρμογή από τις 10 Απριλίου και αφορά ταξιδιώτες από χώρες εκτός Σένγκεν, φαίνεται να φέρνει στα όριά τους τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια
THE LIFO TEAM