Τρίκαλα: 13χρονος μαθητής πέθανε στον ύπνο του

Τρίκαλα: 13χρονος μαθητής πέθανε στον ύπνο του Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Mία θλιβερή ιστορία χθες στην Πιαλεία Τρικάλων, όπου 13χρονος μαθητής βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του από τους γονείς του.

Οι γονείς θέλησαν να ξυπνήσουν το παιδί για να πάει στο σχολείο αλλά εκείνο δεν αντιδρούσε. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι γονείς θεώρησαν ότι ο 13χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του και κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλης και από εκεί στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διαπιστώθηκε το θάνατός του.

Το πόρισμα της νεκροψίας αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του αγοριού.

Η κηδεία του θα γίνει στις 3 μ.μ. Το δημοτικό σχολείο Πιαλεία και το Γυμνάσιο Πύλης δεν λειτουργούν σήμερα σε ένδειξη πένθους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΥΜΑΤΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Απόφαση ρίχνει ευθύνες στο δημόσιο και ορίζει αποζημιώσεις σε συγγενείς θυμάτων

Σύμφωνα με την απόφαση «το Ελληνικό Δημόσιο δια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών άσκησε πλημμελώς την κατά τα ανωτέρω εποπτική του αρμοδιότητα σε θέματα σιδηροδρομικής ασφάλειας»
THE LIFO TEAM