Τραυματίστηκε κυνηγός- Εκπυρσοκρότησε το όπλο του

Τραυματίστηκε κυνηγός στη σπηλιά Κισσάβου- Εκπυρσοκρότησε το όπλο του Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Συναγερμός σήμανε στην ΕΜΑΚ σήμερα το μεσημέρι μετά από ενημέρωση ότι ένας 38χρονος κυνηγός είναι εγκλωβισμένος σε χαράδρα στη σπηλιά Κισσάβου αφού εκπυρσοκρότησε το όπλο του. 

Ο κυνηγός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται ότι γλίστρησε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε, με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει το όπλο που κρατούσε και να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι.

Αμέσως ενημερώθηκαν Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να ανασυρθεί ο 38χρονος και να μεταφερθεί στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεταναστευτικό: Παρατηρήσεις και προτάσεις επί του νομοσχεδίου από το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών

Ελλάδα / Μεταναστευτικό: Παρατηρήσεις και προτάσεις επί του νομοσχεδίου από το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών

«Ζητούμε την ουσιαστική αναθεώρηση του Σχεδίου Νόμου, ώστε να διασφαλίζεται η ισορροπία μεταξύ προστασίας, κοινωνικής ένταξης και λειτουργικής διαχείρισης της μετανάστευσης»
LIFO NEWSROOM