Τραγικό δυστύχημα στην Κρήτη- 14χρονη καταπλακώθηκε από αγροτικό αυτοκίνητο

Τραγικό δυστύχημα στην Κρήτη- 14χρονη καταπλακώθηκε από αγροτικό αυτοκίνητο Facebook Twitter
0

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 14χρονο κορίτσι στο Ρέθυμνο Κρήτης, όταν καταπλακώθηκε από το αγροτικό αυτοκίνητο του πατέρα της.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στη 1 το μεσημέρι στην περιοχή των Απλαδιανών κοντά στο Γαράζο Μυλοποτάμου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, την ώρα που το κορίτσι και η οικογένειά της μάζευαν ελιές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενδέχεται το χειρόφρενο από το αυτοκίνητο να λύθηκε και να χτύπησε την κοπέλα, την οποία στη συνέχεια καταπλάκωσε, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια. Ο διευθυντής του Αστυνομικού Τμήματος Περάματος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το αυτοκίνητο κύλησε και χτύπησε τη μικρή η οποία βρισκόταν λίγα μέτρα παραπέρα.

Η 14χρονη, μαθήτρια στην πόλη του Ρεθύμνου όπου ζει με τους γονείς της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Περάματος, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Η ίδια είχε μεταβεί με την οικογένειά της στο χωριό τους για να μαζέψουν τις ελιές, όπως γίνεται κάθε τέτοια εποχή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΤΡΟ ΓΡΑΜΜΗ 4 ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑΣ

Ελλάδα / Μετρό Γραμμή 4: Ολοκληρώνεται η σήραγγα Κατεχάκη-Ευαγγελισμός, πού είναι ο μετροπόντικας τώρα

Ο μετροπόντικας «Αθηνά» αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να εμφανιστεί στο φρέαρ Ευαγγελισμού, στη συμβολή των λεωφόρων Βασιλέως Κωνσταντίνου και Μιχαλακοπούλου
THE LIFO TEAM
Άη Στράτης: Στην Αθήνα ο 35χρονος δήμαρχος του νησιού - Θα ξεκινήσει τις θεραπείες για τον καρκίνο

Ελλάδα / Άη Στράτης: Στην Αθήνα ο 35χρονος δήμαρχος του νησιού - Θα ξεκινήσει τις θεραπείες για τον καρκίνο

Ο Κωνσταντίνος Σινάνης περιέγραψε την δύσκολη πορεία από τη στιγμή της διάγνωσης μέχρι σήμερα, αλλά και τα μηνύματα στήριξης και δύναμης που δέχτηκε από τον κόσμο
THE LIFO TEAM