Τούνελ, αλλά και βαρύ οπλισμό- όπως αντιαρματικά- εντόπισε η αντιτρομοκρατική, στο πλαίσιο ευρείας επιχείρησης που είναι σε εξέλιξη από το πρωί.

 

Η επιχείρηση γίνεται ταυτόχρονα στα Σεπόλια, στην οδό Αυλώνος, και στα Εξάρχεια, στην οδό Τζαβέλα 3. Μέχρι τώρα έχουν γίνει περισσότερες από 20 προσαγωγές αλλοδαπών, ανακοίνωσε η αστυνομία.

 

Η επιχείρηση αφορά την οργάνωση DHKP-C, που ενέχεται σε διάφορες ενέργειες στην Τουρκία, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, που κάνει λόγο για προσαγωγή 26 ατόμων κουρδικής καταγωγής. Έρευνες γίνονται σε σπίτι στην οδό Αυλώνος, στα Σεπόλια και σε γραφεία της Επιτροπής Αλληλεγγύης για Τούρκους Πολιτικούς Κρατούμενους, στην οδό Τζαβέλα στα Εξάρχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

 

Τούνελ με αντιαρματικά βρήκε η αντιτρομοκρατική- Επιχείρηση σε Σεπόλια και Εξάρχεια

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

 

Για την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής: 

 

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Δ.Α.Ε.Ε.Β. (Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας), ύστερα και από συνεργασία με την Ε.Υ.Π. (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών).

 

Η επιχείρηση λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα στα Σεπόλια και στην οδό Τζαβέλα 3 στα Εξάρχεια.

 

Έχουν γίνει μέχρι τώρα προσαγωγές περισσότερων των 20 αλλοδαπών. Έχει αποκαλυφθεί τούνελ και βαρύς οπλισμός, όπως αντιαρματικά. Μετά το τέλος της επιχείρησης θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση».

 

Τούνελ με αντιαρματικά βρήκε η αντιτρομοκρατική- Επιχείρηση σε Σεπόλια και Εξάρχεια

 

Φωτογραφίες: EUROKINISSI