Τούνελ με αντιαρματικά βρήκε η αντιτρομοκρατική- Επιχείρηση σε Σεπόλια και Εξάρχεια

Τούνελ με αντιαρματικά βρήκε η αντιτρομοκρατική- Επιχείρηση σε Σεπόλια και Εξάρχεια Facebook Twitter
Τούνελ με αντιαρματικά βρήκε η αντιτρομοκρατική κατά τη διάρκεια της επιχείρησης (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
6

Τούνελ, αλλά και βαρύ οπλισμό- όπως αντιαρματικά- εντόπισε η αντιτρομοκρατική, στο πλαίσιο ευρείας επιχείρησης που είναι σε εξέλιξη από το πρωί.

Η επιχείρηση γίνεται ταυτόχρονα στα Σεπόλια, στην οδό Αυλώνος, και στα Εξάρχεια, στην οδό Τζαβέλα 3. Μέχρι τώρα έχουν γίνει περισσότερες από 20 προσαγωγές αλλοδαπών, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η επιχείρηση αφορά την οργάνωση DHKP-C, που ενέχεται σε διάφορες ενέργειες στην Τουρκία, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, που κάνει λόγο για προσαγωγή 26 ατόμων κουρδικής καταγωγής. Έρευνες γίνονται σε σπίτι στην οδό Αυλώνος, στα Σεπόλια και σε γραφεία της Επιτροπής Αλληλεγγύης για Τούρκους Πολιτικούς Κρατούμενους, στην οδό Τζαβέλα στα Εξάρχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Τούνελ με αντιαρματικά βρήκε η αντιτρομοκρατική- Επιχείρηση σε Σεπόλια και Εξάρχεια Facebook Twitter

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Για την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής: 

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Δ.Α.Ε.Ε.Β. (Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας), ύστερα και από συνεργασία με την Ε.Υ.Π. (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών).

Η επιχείρηση λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα στα Σεπόλια και στην οδό Τζαβέλα 3 στα Εξάρχεια.

Έχουν γίνει μέχρι τώρα προσαγωγές περισσότερων των 20 αλλοδαπών. Έχει αποκαλυφθεί τούνελ και βαρύς οπλισμός, όπως αντιαρματικά. Μετά το τέλος της επιχείρησης θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση».

Τούνελ με αντιαρματικά βρήκε η αντιτρομοκρατική- Επιχείρηση σε Σεπόλια και Εξάρχεια Facebook Twitter

Φωτογραφίες: EUROKINISSI

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Καλο θα'ταν τωρα με το λοκνταουν που'ρχεται και ολοι θα ναι μεσα η αστυνομια να παιρνε και να ερευνουσε εξονυχιστικα τα εξαρχεια και τα πανεπιστημια για ο,τι βαρυ και ελαφρυ οπλισμο κρυβει το joint venture αναρχοαριστερας-ναρκομαφιας? Θα βρισκαμε πολυ πραγμα νομιζω
"Έχει αποκαλυφθεί τούνελ και βαρύς οπλισμός, όπως αντιαρματικά. "Θα ήμουν χαζή αν αναρωτιόμουν πώς σκάφτηκε σε πυκνοκατοικημένη συνοικία τούνελ (ή προϋπήρχε και κατέλαβαν το χώρο, επειδή με κάποιο τρόπο το είχαν πληροφορηθεί;) και πώς κατάφεραν και έφεραν και έκρυψαν τόσο βαρύ οπλισμό; Ελπίζω να γίνουν περισσότερες ανακοινώσεις.
Εξάρχεια ήταν το πρώτο μέρος που βγήκα από επιλογή πριν από 25 χρόνια. Έχω προλάβει το DaDa και τον Διόνυσο. Την Grotta.Είμαι σχεδόν κάθε μέρα εκεί τα τελευταία 13 χρόνια.Ξέρω. Ξέρω πολύ καλά. Κι ας λέει ο θείος Νώντας κι ας λένε κι άλλοι. Δύσκολα κατηγορείς τις επί 20-30-40 χρόνια επιλογές σου. Been there, done that.Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας. Αυτή η εξέλιξη ήταν μονόδρομος αν γινόντουσαν τα πέντε πρώτα βήματα λάθος.Το μέγαρο Υπατία το θυμάται κανείς; Πόσες ΜΚΟ δραστηριοποιούνται στην περιοχή και σε ποιους ανήκουν;Θου κύριε...
Τι μου θυμισες τωρα? Το Dada, το Green Door, η Οκτανα και το Deca ηταν τα πρωτα μερη που βγηκα και εγω. Οπου τοτε κυκλοφορουσε ο,τι πιο προοδευτικο και ανεκτικο ειχε η πολη. Σε αντιθεση με τωρα που ειναι ακριβως το αναποδο + ντρογκα