Θετικοί στον κορωνοϊό εργαζόμενοι στα νοσοκομεία «Γ. Γεννηματάς» και «Αγία Όλγα»

Θετικοί στον κορωνοϊό εργαζόμενοι στα νοσοκομεία «Γ. Γεννηματάς» και «Αγία Όλγα» Facebook Twitter
Έξι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» θετικοί στον κορωνοϊό (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
0

Συναγερμός σήμανε στα νοσοκομεία «Γ. Γεννηματάς» και «Αγία Όλγα», καθώς εργαζόμενοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» έκλεισαν οι διοικητικές υπηρεσίες για απολύμανση, καθώς βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό έξι εργαζόμενοι. Παράλληλα εξετάζονται δεκάδες δείγματα από το προσωπικό, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Το γεγονός ότι έκλεισαν οι διοικητικές υπηρεσίες δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία του νοσοκομείου, για παράδειγμα για τη χορήγηση εξιτηρίων. Για αυτό τον λόγο μεταφέρεται διοικητικό προσωπικό σε άλλους χώρους, για να λυθεί το πρόβλημα.

Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν όμως και μέλη του προσωπικού του νοσοκομείου «Αγία Όλγα». Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, πρόκειται για 3 κρούσματα, ενώ άλλα 10 μέλη του προσωπικού έχουν τεθεί σε κατ'οίκον περιορισμό.

Δεν είναι τα πρώτα νοσοκομεία στα οποία εντοπίζονται κρούσματα του κορωνοϊού στο προσωπικό. Για παράδειγμα, την Τρίτη έγινε γνωστό ότι μπήκαν σε καραντίνα 21 εργαζόμενοι της ωτορινολαρυγγολογικής κλινικής, επειδή βρέθηκε θετικός στον ιό ένας γιατρός.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου κάθε άλλο παρά τυπική διαδικασία μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα εισαγωγής στη μεταλυκειακή εκπαίδευση ενός υποψηφίου
LIFO NEWSROOM
Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM