Θετικοί στον κορωνοϊό εργαζόμενοι στα νοσοκομεία «Γ. Γεννηματάς» και «Αγία Όλγα»

Θετικοί στον κορωνοϊό εργαζόμενοι στα νοσοκομεία «Γ. Γεννηματάς» και «Αγία Όλγα» Facebook Twitter
Έξι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» θετικοί στον κορωνοϊό (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
0

Συναγερμός σήμανε στα νοσοκομεία «Γ. Γεννηματάς» και «Αγία Όλγα», καθώς εργαζόμενοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» έκλεισαν οι διοικητικές υπηρεσίες για απολύμανση, καθώς βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό έξι εργαζόμενοι. Παράλληλα εξετάζονται δεκάδες δείγματα από το προσωπικό, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Το γεγονός ότι έκλεισαν οι διοικητικές υπηρεσίες δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία του νοσοκομείου, για παράδειγμα για τη χορήγηση εξιτηρίων. Για αυτό τον λόγο μεταφέρεται διοικητικό προσωπικό σε άλλους χώρους, για να λυθεί το πρόβλημα.

Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν όμως και μέλη του προσωπικού του νοσοκομείου «Αγία Όλγα». Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, πρόκειται για 3 κρούσματα, ενώ άλλα 10 μέλη του προσωπικού έχουν τεθεί σε κατ'οίκον περιορισμό.

Δεν είναι τα πρώτα νοσοκομεία στα οποία εντοπίζονται κρούσματα του κορωνοϊού στο προσωπικό. Για παράδειγμα, την Τρίτη έγινε γνωστό ότι μπήκαν σε καραντίνα 21 εργαζόμενοι της ωτορινολαρυγγολογικής κλινικής, επειδή βρέθηκε θετικός στον ιό ένας γιατρός.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Ελλάδα / Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού - Σήμερα θα ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του κυλικείου, μετά την ανάθεσή του σε διαχειριστή
LIFO NEWSROOM
Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM