Κορωνοϊός: Σε καραντίνα 21 εργαζόμενοι στο Ιπποκράτειο- Γιατρός βρέθηκε θετικός

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα 21 εργαζόμενοι στο Ιπποκράτειο- Γιατρός βρέθηκε θετικός Facebook Twitter
Σε καραντίνα 21 εργαζόμενοι του Ιπποκρατείου (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
0

Συνολικά 21 εργαζόμενοι στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Αθηνών τέθηκαν σε καραντίνα, στο σπίτι τους, καθώς γιατρός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Πρόκειται για 11 νοσηλευτές και 10 γιατρούς της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του Ιπποκρατείου, οι οποίοι είναι σε κατ'οίκον περιορισμό. Η απόφαση ελήφθη γιατί γιατρός της κλινικής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, χωρίς να έχει έρθει σε επαφή με κρούσμα ή να έχει ταξιδέψει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Οι εργαζόμενοι που είναι σε κατ' οίκον περιορισμό είναι όλοι καλά στην υγεία τους και δεν εμφανίζουν συμπτώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ανάμεσά τους είναι και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός.

Η Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Ιπποκρατείου έκλεισε για επτά ημέρες, προκειμένου να γίνει απολύμανση. Οι λίγοι ασθενείς που νοσηλεύονταν εκεί μεταφέρθηκαν σε άλλες κλινικές.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM