Θεσσαλονίκη: «Ζήτησε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια - Αρνήθηκαν και έκανε αγωγή»

Θεσσαλονίκη: «Ζήτησε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια - Αρνήθηκαν και έκανε αγωγή» Facebook Twitter
Πηγή: Pixabay.
0

Μια πρωτοφανής καταγγελία έρχεται στη δημοσιότητα με άνδρα που πήγε σε κομμωτήριο της Θεσσαλονίκης και ζήτησε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια.

Στο μεταξύ, ο άνδρας φέρεται να αρνήθηκε να φορέσει μάσκα στο χώρο του κουρείου με την ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου να αρνείται να τον κουρέψει.

Όπως μεταδίδει το skai.gr,  τότε ο άνδρας άρχισε να τους απειλεί ότι θα φωνάξει την αστυνομία. Στη συνέχεια, έκανε μήνυση και αγωγή ζητώντας 10.000 ευρώ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην αγωγή του αναφέρει πως η ιδιοκτήτρια αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει και προσπάθησε να του επιβάλει «βασανισμό».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΧΑΙΡΙ

Ελλάδα / Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: «Θέλω δικαιοσύνη για το παιδί μου» λέει ο πατέρας του

«Να δούμε αν υπάρχει κάποια όντως σκοπούμενη σωματική βλάβη και αν τελικά ο θύτης όπως ισχυρίζεται ο ίδιος είναι το θύμα» υποστηρίζει ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης
THE LIFO TEAM