Θεσσαλονίκη: Προβλήματα από τις ισχυρές καταιγίδες- Τα νερά παρέσυραν ΙΧ κι έπεσε σε ιχθυοπωλείο

Θεσσαλονίκη: Προβλήματα από τις ισχυρές καταιγίδες- Τα νερά παρέσυραν ΙΧ κι έπεσε σε ιχθυοπωλείο Facebook Twitter
0

Σοβαρά προβλήματα με πλημμύρες και κλειστούς δρόμους προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας, που έπληξε χθες βράδυ την Θεσσαλονίκη με ισχυρές καταιγίδες.

Μεγάλοι όγκοι νερού δημιούργησαν πλημμυρικά φαινόμενα και εκτεταμένες υλικές ζημιές σε κεντρικούς δρόμους και καταστήματα με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική να δεχθεί πάνω από 300 κλήσεις.

Τα ορμητικά νερά στις Συκιές, στην οδό Βενιζέλου, παρέσυραν μάλιστα ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο «μπήκε»σε κλειστό ιχθυοπωλείο προκαλώντας μεγάλη ζημιά, χωρίς ωστόσο να αναφερθούν τραυματισμοί.

Την ίδια στιγμή, προβλήματα ηλεκτροδότησης σημειώθηκαν ακόμα και στο κέντρο της πόλης και στα Λαδάδικα.

Προβλήματα υπάρχουν και στο κέντρο της πόλης, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, με δρόμους να έχουν μετατραπεί επίσης σε ποτάμια.

Παράλληλα, πλημμύρισαν καταστήματα που βρίσκονται απέναντι από τα Δικαστήρια, ενώ προβλήματα ηλεκτροδότησης καταγράφηκαν σε διάφορες περιοχές, μεταξύ άλλων στα Λαδάδικα.

Από τις 3 ξημερώματα παραμένει επίσης κλειστό το τούνελ του Ευόσμου στην Περιφερειακή οδό, στο ύψος της Μακρυγιάννη. Στο σημείο έχει σπεύσει η Πυροσβεστική για άντληση υδάτων, ενώ γίνεται εκτροπή των οχημάτων από άλλες οδούς.

Προβλήματα υπάρχουν και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου. Ειδικότερα, στην περιοχή της Εξοχής στο ύψος του νοσοκομείου Παπανικολάου έχει προκληθεί καθίζηση του οδοστρώματος λόγω έργων που γίνονται στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι ήδη από χθες το βράδυ είχε σταλεί μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, της Θεσσαλίας, και της Πιερίας για την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ