ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Θεσσαλονίκη: Πέθανε το πρόωρο βρέφος 36χρονης που διασωληνώθηκε με κορωνοϊό

Θεσσαλονίκη: Πέθανε το πρόωρο βρέφος 36χρονης που διασωληνώθηκε με κορωνοϊό Facebook Twitter
Πηγή: Unsplash.
0

Έφυγε από τη ζωή το νεογέννητο βρέφος που γέννησε το βράδυ της Κυριακής μία 36χρονη με κορωνοϊό στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το thestival.gr, το νεογέννητο κοριτσάκι έδινε «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή, διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, λόγω της πρόωρης γέννησής του. 

Πιο συγκεκριμένα, η 36χρονη γέννησε εχθές με καισαρική τομή ενώ βρισκόταν μόλις στην 22η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και διασωληνώθηκε άμεσα στη ΜΕΘ.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το voria.gr, διασωληνώθηκε και το μωράκι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών. Λίγο μετά τις 2 σήμερα το μεσημέρι το νεογνό έφυγε από τη ζωή λόγω της προωρότητάς του.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega είχε κάνει την πρώτη δόση εμβολίου την παραμονή Χριστουγέννων και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω χαμηλού οξυγόνου.

Ελλάδα
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείνει ο «Πολύχρωμος Πλανήτης», ο πρώτος ΛΟΑΤΚΙ+ εκδοτικός οίκος και βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα

Ελλάδα / Κλείνει ο «Πολύχρωμος Πλανήτης», ο πρώτος ΛΟΑΤΚΙ+ εκδοτικός οίκος και βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα

Ο διαχειριστής του, Θάνος Βέσσης, ανακοίνωσε το κλείσιμο, «για οικονομικούς και άλλους αντικειμενικούς λόγους» που καθιστούν αδύνατη τη συνέχιση της λειτουργίας του
LIFO NEWSROOM